Bearded collie kiskutyát keresünk! Megtudná valaki mondani, most hol kaphatnék ilyen kiskutyát?
a jó kutyát ki kell várni.
ha nagyon nem tudtok várni, akkor irány külföld.
Szia!
Mi egy fél éve költöztünk ki vidékre a párommal egy 3000 nm-es kertbe és ugyanígy gyorsan szerettünk volna egy jó házörzőt és terelő kutyát, amire a legalkalmasabb a Border collie volt, de sajnos hiába keresgéltem ősszel, nem találtam csak nagyon drágán, olyan 80-100 E-ért, illetve nagyon olcsón ami gyanús volt. Maradt a B terv, találtunk hát olyan kutyit aminek gyönyörű border-collie az anyukája, az apukája meg fajtatiszta vakvezető, okos német-juhász, ráadásul jelképes összegért vehettük meg és komolyan mondom, a legjobb kutya. Persze ha mindenképp fajtatisztát akarsz akkor érdemes kivárni a megfelelőt, vigyázz arra, hogy ebben a fajtatípusban nagy a túltenyésztés és nem biztos, hogy olyan erős és okos kutyát kaptok amilyet szeretnétek. érdemes alaposan utánanézni, ha meg nem akartok várni ajánlom belőle a keveréket. A miénk nagyon okos és szép, mindenki azt hiszi, hogy fajtatiszta olyan különlegesen szép, pedig én nem vagyok oda a kutyákért, őt még én is megszerettem:) Mindenesetre drukkolok, hogy találj és ha valahol találtál ahol több is van, kérlek oszd meg, hogy hol leltél ná. Köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!