Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Létezik, hogy a kutyám allergi...

Létezik, hogy a kutyám allergiás lenne az Acana hypollergén tápra? Folytatás lentebb.

Figyelt kérdés

Állatorvos szerint táplálék allergia miatt vakaródzik a kutyám. 2 éve az Acana bárányos hypolallergén tápot ette, most az orvos javasolta a Trovetet, de azt már nem tudjuk megfizetni, mert nagytestű kutyánk van, napi 450 g-ot eszik.

Milyen lehetőségeim vannak a Troveten kívül?

2012. jún. 27. 18:19
1 2 3 4 5
 41/46 anonim válasza:
remélem megoldódik a problémátok!szorítunk neki!nálunk is Acana-t esznek a kutyák évek óta...:)
2012. jún. 29. 15:01
 42/46 A kérdező kommentje:
Nagyon kedves, köszönjük szépen!
2012. jún. 29. 16:52
 43/46 A kérdező kommentje:
Egyébként most válaszolt egy állatdoki és azt írta, hogy valószínű több mindenre allergiás, úgyhogy úgy döntöttem, hogy fejest ugrok a munkába és gyűjtök az allergia tesztre, csak keresnem kell egy jó orvost, aki jártas ezekben.
2012. jún. 29. 17:43
 44/46 anonim ***** válasza:

Teljesen igazad van, hogy az allergiateszt mellett döntöttél!!

Én végigjátszottam ezt a kutyámmal, évekig lapátoltam ki a pénzt a fos, gabonaalapú, gyógytápnak csúfolt vackokra, aztán hogy, hogy nem, kiderült, hogy a kutya csirkét annyit ehet, amennyi belefér, a teszt alapján ugyanis a marhára, sertésre, borsóra és még x dologra allergiás. Azóta én állítom össze az étrendjét a lista alapján, amit az orvostól kaptunk, és kutya baja.

Igaz, pollenre, poratkára etc. így is allergiás, de arra kap homeopátiás bizgerét minden tavasszal, szteroid injekciót ugyanis nem engedtem beadatni neki, hogy aztán más baja legyen cserébe :S

Szóval ezt a tesztet egyszer kell kiköhögni, de így utólag, amikor kiszámoltam, mennyit vertem el "gyógy"tápra, a fejemet verem a falba.

És immunerősítő sem árt neki, végülis minden allergia a trotty immunrendszer következménye is (én a Béres cseppet használom minden tavasszal kúraszerűen a homeopátiás cuccok mellé, a Vetri-DMG számomra már túlzás árban).

Sok sikert!

2012. júl. 17. 16:50
 45/46 A kérdező kommentje:

Nagyon örülök, hogy írtál! És főleg annak, hogy te is a homeopátia "híve" vagy.

Hol csináltattad az allergia tesztet? Ha ide nem akarod kiírni, akkor nagyon megköszönném ha privátba írnál. Mennyibe került? Szteroidot én sem fogok beadatni az biztos.

A homeopátiás bogyókat te hogy adod be? Feloldod egy kis vízbe és beadod?

Én végül is már megvettem a Trovetet, mert tesztre még nincs pénzem és is beteg vagyok (homeopátiával kezelnek).

Most az van, hogy még mindig vakarózik és a végbélnél csomókba hullik ki a szőre. Nálatok milyen tünetek voltak?

2012. júl. 18. 08:51
 46/46 anonim ***** válasza:
Tudom hogy sok idő eltelt a kérdésed kiírása óta de szeretném megkérdezni hogy kiderűlt-e mire alargiás a kutya, és hogy azóta megoldódott-e a probléma?
2013. ápr. 11. 09:23
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!