Milyen jutyalom fatot vegyek?
Volt már, hogy épp nem volt itthon virslink, sajtunk és tápot vittem magammal jutalomfalatnak. Nem jó, mert nem csúszik, rágni a kell a kutyának, volt hogy köhécselt tőle.
Maradj a virslinél, párizsinél, esetleg adj neki sajtot :)
Hát jó:)
De a Frolic nem puhább?Az átlag tápnál?:)
És mégegy kérdés!!!:D
Milyen nagyobb kiszerelésű tápot vegyek?5000Ft-ból mi jön ki?Pl.:Josera?Az jó?
Hú, hát Joserával nem etettem. Brit felnőtt táppal etettem egy darabig, az elég nagy szemű volt.
Milyen fajta kutyusod van? Mennyi idős? Árban a 15 kg-os kiszerelésre gondoltál?
Jah, reggel van még, nagyszeműt olvastam nagy kiszerelés helyett :D
Josera is jó, de mellette jó a Brit is, ezek azt hiszem egy kicsit drágábbak, 6-7 eFt körül van a 15 kg-os kiszerelés, de tényleg jók :)
Én josera-val etetek, tökéletesen megvagyok vele elégedve. Kutyák is szeretik, árba is, minőségbe is jó.
Ha kölyök kutyád van a kölyköset vedd, mert van benne zöldkagyló kivonat. Ha felnőtt, akkor nekem a bárányos-rizses és kacsás-rizses vált be. A bárányos kicsi szemű, a kacsás valamivel nagyobb.
De jutalomfalatnak szerintem se adj tápot, szerintem enyém meg se enné, reggel is azt kapott már. :)
A nagy melegbe gyümölcs esetleg? Az én kutyáimmal nem bírtam mikor válogattam a cseresznyét befőzni, mert szerintem ők többet ettek meg. :) De még az eper is nagyon nagy kedvenc.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!