Milyen jutyalom fatot vegyek?
Szerintem 2 fajta tápot kéne venned nekik, egyet a közepes testűeknek való tápból, egyet a kis testűeknek való tápból.
Az én bullmacim napi adagjára olyan 500 grammot írt (60 kg-os kifejlett méretre), szóval ennél azért kevesebb lenne neked a 3 kutyára összességében :)
A kicsik annyira nem kicsik:)
A füstöltcsontot is simán megeszik:) 36cm a mosz mix.És 38a sicu mix:)
A rágással nincs baj:)
Az elején többet kell adni?
A súlyukat mérd le, azok alapján vannak a tápok is :)
Ha nincsenek fejlődésben, már felnőttek, akkor nem kell nekik több, a növendékeknek kell több :)
A pitt 25kg.A sicu mix10 a mopsz mix.8kg ez kb.43kg
Legyen durván 50kg.:)
És melyik fajta tápot?És honnan?:)
Ja és kössszi:)
Most nézem, hogy a Joseránál nincs külön méret :)
Nekem ez szimpatikus. Mennyire aktívak a kutyusok? Ha napi 2-3 órát fárasztod őket, szerintem ez teljesen jó :) Alul van az etetési útmutató is.
Innen rendelhetsz is - árban jónak tűnik, bár vmivel drágább, mint amit te írtál. Nézd meg esetleg a dogshop.hu-n is.
Josera Economy-t nézem még, de pontos összetételt nem találok :S Pedig az árban is kedvezőbb, 20 kg-os kiszerelés a dogshop-nál 7390Ft.
Ezt nem tudtam, köszi!
Azt a halsat hol lehet venni?
Szia!
A Fish4dogs jutalomfalatot a webkutya.hu-n tudod megrendelni.
Igaz elég húzós az ára! Két fajta van belőle, mindegyik szárított hal darabokat tartalmaz. Egyik 10 dekás, és 900 ft körül van, a másik változata 20 dekás és 2000 ft-t kóstál.
Viszont ahogy az egyik válaszoló is írta, nagyon egészséges!
Esetleg ha az acanashop.hu-n körül nézel, ott a jutalomfalatok kategóriában találsz egy kilós kiszerelésben töltött kutyakekszeket, nem sokkal több, mint 1000 ft-ért.
Remélem tudtam segíteni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!