Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ez a táp mennyire jó?

Ez a táp mennyire jó?

Figyelt kérdés

[link]

Kistestű kutyám van. 1000ft/kg ez a táp. Amit most eszik az is ennyibe kerül csak kimérve veszem. Az Acana.

Nem tudom pontosan milyen meg az összetevőit, de ilyen kék színű a zsákja.

Ilyesmi: [link] sötét kék.

2012. máj. 31. 10:42
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:

Nem akarom kinyírni a kutyám azért :D Ma van a 3. nap, hogy ugyan az a mennyiség van a táljában. Mintha kicsit fogyott volna belőle, de nem akarom, hogy fogyjon a kutyám, vagy valami baja legyen. Akkor inkább kap másikat és max vissza váltunk erre.

Ehhez mit szóltok?

[link]

Tudom, hogy sokkal rosszabb de én csak 2-3 kilós kiszereléseket keresek így drágább. Ott meg nagy zsákból veszem azért csak egy ezres.

2012. máj. 31. 11:29
 12/24 anonim ***** válasza:

Szóval inkább olcsóbb, rosszabb tápot veszel neki, amit megeszik (ráadásul nem kapja meg ezáltal a megfelelő tápanyagokat, mert ezek ugyebár a gagyi tápokból hiányoznak), semmit minden nap (5 perc alatt) hozzáfőzz a táphoz egy kis cérnametélt tésztát????

Arról nem beszélve, hogy a kutyának nem tesz jót, hogy örökké váltogatod a tápot a bennük levő anyagok miatt...

Ejha, milyen felelős állattartó vagy!

2012. máj. 31. 11:30
 13/24 A kérdező kommentje:

Én próbálom neki a legjobbat adni, nem hiszem, hogy emiatt lennék a legrosszabb vagy legfelelőtlenebb állattartó. Nem teszkós sz*r tápot adok neki, pedig nem törzskönyves, hogy úgy kell kinéznie, hogy majd megszólal vagy akármilyen sport kutya csak egy hobbi kutya. Már ne is haragudj meg...

Tésztát pedig nem eszik csak úgy, ha valami szósz vagy szaft van rajta. Magába nem eszi meg. Egyébként is attól mindig éhes, így csak rizst kap. Nem tudok vele mit csinálni ha nem eszi meg. Tömjem belé vagy mi?

Kipróbáltam már régen tápváltásnál 5 napig nem evett. Meddig húzzam? 2hétig? Vagy amíg össze nem esik? Olyan is volt, hogy egésznap a tányérjában van a kaja. Olyan is, hogy 5-10 percenként elvettem és csak este kapta meg vagy másnap reggel. Nem használt. Ennyi.

2012. máj. 31. 11:36
 14/24 anonim ***** válasza:

egy egészséges kutya még sohasem halt éhen ha kap enni...

Viszont tedd le elé a kaját 10 percig ha beleszagol ha nem vedd el a következő etetésig, utána megint kapja ugyan azt 10 perce és így tovább. Hidd el 3-4 nap max. 1 hét és ő fogja kérni az ételt

2012. máj. 31. 11:47
 15/24 anonim ***** válasza:
előző vagyok: de használ csak nem vagy kitartó és ameddig tudja, hogy kap majd mást addig ezt fogja csinálni. De tényleg nem fog összeesni csak próbálkozik
2012. máj. 31. 11:49
 16/24 A kérdező kommentje:
De én hiába vagyok következetes, ha anyámék meg adják neki sunyiba a kaját mert ott kunyerál 3 napja mert én csak tápot rakok elé... Persze, hogy vár mást. Ráadásul ma megint főzök neki, megint a jó kaját fogja várni vagy szüleimtől.
2012. máj. 31. 11:57
 17/24 anonim ***** válasza:
akkor csodára ne várj, így nem is fog megváltozni. A szüleiddel kellene beszélni .
2012. máj. 31. 12:25
 18/24 A kérdező kommentje:
Felesleges... Próbáltam már.
2012. máj. 31. 12:33
 19/24 anonim ***** válasza:

Akkor add neki a megszokottat és főzz le egy heti adag húslevest rizzsel, hűtőben/fagyasztóban eláll, max 10perc odafigyelést igényel amíg bedobálsz mindent egy lábosba és fél óra múlva lezárod. Vagy keverheted konzervvel is 200-250Ft-ért már lehet kapni a nagy dobozost, ebből jó a legolcsóbb is, hisz csak ízesíteni kell vele a tápot. Nem kell főzni, hűtőben szintén eláll.

Kaját meg tényleg nem hagyunk a kutya előtt, napi 2-3x 5-10percig elé tenni, ha nem eszi elvenni.

2012. máj. 31. 12:33
 20/24 A kérdező kommentje:
Kipróbálom majd, köszi. Konzerveset már próbáltam, kölyökkorában még meg is ette, de már most csak Happy Dog konzervet eszik meg... Valahogy nem konzerves. De a leveseset kipróbálom!
2012. máj. 31. 12:57
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!