Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ez a táp mennyire jó?

Ez a táp mennyire jó?

Figyelt kérdés

[link]

Kistestű kutyám van. 1000ft/kg ez a táp. Amit most eszik az is ennyibe kerül csak kimérve veszem. Az Acana.

Nem tudom pontosan milyen meg az összetevőit, de ilyen kék színű a zsákja.

Ilyesmi: [link] sötét kék.

2012. máj. 31. 10:42
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
a kutyát következetesen kéne nevelnie az egész családnak, nem tápot váltogatni állandóan, az emésztőrendszerét is tönkrevágja ez a hozzáállásotok!
2012. jún. 1. 09:03
 22/24 A kérdező kommentje:
Ugyan már... Ennyire nem kell túllihegni a témát. Nem tesz jót a sűrű tápváltás nyilván, de ismerek én olyan kutyát ami mindig más tápot eszik attól függ milyen van, vagy melyik olcsóbb és semmi baja nincs. Nekem is volt kutyám régen ami olcsó tápon nőtt fel semmi baja nem volt a gyomrával... Azért az ördögöt nem kell a falra festeni nem a legsz*rabb tápokat kapja.
2012. jún. 1. 10:10
 23/24 anonim ***** válasza:
Szerintem meg nem mi lihegjük túl, hanem te vagy túl könnyelmű. Ha szerinted nem lesz baja, akkor meg mindegy milyen tápot adsz neki, nem? 4-5 hónap múlva úgyis cseréled megint.... Azért remélem egyszer eljutsz oda, hogy a kutya már 1 hét után nem eszi meg a tápot. Akkor mit fogsz csinálni? Hetente fogod váltogatni?:D
2012. jún. 2. 10:00
 24/24 A kérdező kommentje:
Odáig nem jutunk el :) Különben már eljutottunk volna. Egyébként a kérdés meg az volt, hogy szerintetek mennyire jó az a táp. És ha én arra akarok váltani akkor mi van? Ha például nem lesz már a boltban kapható az amit most veszek akkor is kénytelen leszek váltani, mert nem fogok egy 7 kilós kutyának meg venni egy 12 kilós tápot hogy jól járjak árban...
2012. jún. 2. 12:31
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!