Lehet azért mert későn lett ivartalanítva?
Mindig 3 kutyusom volt, mindig ivartalan kanok.
Sajnos az öregecském 2 éve itthagyott minket, de viszonylag újra teljes lett a csapat, érkezett egy új mentvény.
Jelenleg is 3 kan van, mindenki ivartalan, imádják egymást. Kinti-bentiek, egy kis kutyaajtó segítségével jönnek mennek amikor akarnak. Mindenki szobatiszta, a legújabb kis mentvény is tudja hogy ki kell menni, mégis előfordul, hogy jelölget bent. Csak Ő, a többiek nem.
Lehet azért mert a többiek kicsiként kerültek hozzám és amint lehetett ivartalanok lettek, a legújabb pedig már majdnem 3 éves volt amikor befogadtam és ivartalan lett?
Nem nagy gond igazából mert semmiből nem tart felmosni, csak èrdekel mi lehet az oka
Jesszus, jól van nem kell így kiborulni😂
Akkor mázlim van oké, felfogtam, örülök neki :D
Én egy másik válaszoló vagyok, nincs mázlid Kérdező, ne aggódj miatta, teljesen normális ivartalanított kanokat együtt tartani, nekünk sem volt gond belőle soha. :D
Mióta van meg az új kutya? Valószínűleg nem szokta meg a helyét, stresszes, keresi a helyét a világban, plusz később lett ivartalanítva, és idő, amíg átállnak. Szólj rá, hogy NEM, amikor bent jelöl (legjobb, ha már lábemelésnél rá tudsz szólni), érezze, hogy nem szabad, és dicsérd meg, amikor kint pisil.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!