Titeket miért zavar, ha valaki nem akarja, hogy barátkozzanak a kutyájával?
Mint például ebben a kérdésben hogy kiakadtak egyesek: http://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__kutyak__2972543-baj-h..
Vagy én is ilyen vagyok. Nem akarom minden emberhez és állathoz odaengedni a sajátjaim. Nem akarom, hogy simogassák, vagy bármi mást csináljanak vele. Ezer indokom lehet rá, hogy miért és szerintem jogos mindegyik. A legnagyobb bunkóságnak tartom amikor valaki kérdés nélkül rámászik a kutyáimra, főleg ha gyerek, vagy ha megsértődik, hogy elküldöm. Nem arról van szó, hogy elzárjuk a világtól az ebet. Én is, és pl a linkben szereplő is iskolába hordja a kutyáját, neveli, versenyezteti stb. Itt csak arról van szó, hogy mi nem akarunk mindenkivel barátkozni. Azt meg főleg utálom, amikor arra buzdítanak, hogy hazudjak (pl hogy valami undorító betegságe van, és akkor majd nem akarnak odajönni) a társaság megúszása érdekében! De könyörgöm nekem nincs jogom minden hazugság nélkül egyedül lenni ha úgy kívánom?
A kérdés az, hogy mégis miért fáj egyeseknek, ha valaki ilyen, hogyha SENKINEK sem árt? Nem lehet mindenki ugyanolyan...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!