Titeket nem zavar ha valaki engedély nélkül odamegy megsímogatni a kutyád?
hát lehet a kutyát te tartod el de azért még nem a rabszolgád és nem a tied nem a tulajdonod...ha valaki meg akarja simogatni meg fogja tenni,mert az ösztöne azt súgja ez a kutya szabad.
az már egy másik kérdés hogy mennyire bunkó az illető hogy még köszönni se tud...
amúgy engem zavarna de pont ezért mert a kutyát a sajátoménak tekinteném és azt akarnám hogy ne szeressen senkit csak engem,ilyen az ego
De, engem baromira tud zavarni. Plusz szerintem a séta nem abból kellene hogy álljon hogy a kutyám tűri hogy boldog-boldogtalan belemásszon az arcába.
Anno mikor a németjuhászommal sétáltunk (ő azért volt érdekes a járókelők számára mert nagyobb volt mint a standard) és már nagyon elegem volt abból hogy 3 percenként megállítanak, azt kezdtem el mondani hogy orvosi kezelés alatt áll a kutya és inkább nem javasolnám hogy megsimogassák (persze ez nem volt igaz egyáltalán, de működött).
Ez általában annyira "taszító" válasznak bizonyult hogy még azt is elfelejtették megkérdezni hogy mi baja van és nem győztek gyorsan elinalni :D
A póráz nélküli odarohanó kutyák a másik amitől hülyét kapok, gazdi valahol trécsel a közelben, ügyet sem vet a kutyájára.
Ennek a rosszabbik változata ha párosul agresszióval is. A másik kutya (kistestű) elkezdi ugatni meg csipkedni az enyémet -aki szépen jön láb mellett pórázon míg próbálunk minél gyorsabban elhaladni-, és amikor már 30-adjára csíp bele a bokájába a kutyámnak, annak ellenére hogy még én is rákiabáltam hogy menjen már onnan, akkor az enyém morran egyet a kicsi felé hogy ugyan hagyja már abba; no és ez az a mágikus pillanat amikor a gazdi észreveszi mi történik és ENGEM teremt le hogy a "hatalmas neveletlen kutyám veszélyt jelent mindenkire és miért hozom egyáltalán ki az utcára".........
(és ezt nem úgy kell értelmezni hogy a kistestű kutyusok ellen beszélek, a neveletlen kutyák gazdái "ellen" beszélek)
Most már nagyon eltértem a témától úgyhogy zárom a kisregényt :D
Ez a metrós sztori amit írtál hihetetlen amúgy, hogy tudtad megállni hogy ne szólj oda a nőnek hogy hagyja már abba legyen szíves?
Mindennap meg tudok lepődni milyen emberek vannak.
Engem zavarna, ha valaki a megkérdezésem nélkül jönne oda, és elkezdené nyaggatni a kutyámat, ami csaknem kizárt, mivel egy bazi nagy kuvaszom van. XD Ha meg mégis... hááát... XD
Szerintem mond meg szép finoman, tapintatosan, hogy nem szereted, ha körbepuszilgatják a kutyád, vagy pedig ha meglátod, hogy közelítenek fel, hogy "letámadják", akkor mond azt, hogy harap.
De zavar. Annál is inkább, mert a kutyusom iszonyatosan örül mindenkinek, most 23 kg, ha vki odajön megsimogatni, akkor felugrál rá (nem is értem, hogy miért, mert otthon ránk nem ugrál, na mindegy)... Kicsit szarul érzem magam miatta, pláne ebben a sáros időben, pedig nem kéne.
Kérdezze meg, leültetem a kutyát, aztán simogassa meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!