Divat kutya? Mért tetszik mindenkinek az Amstaff? Ennyire jó kutyák? Nem zavar hogy mindenkinek ilyenje van?
Bár nekem pitbull terrierem van, nem zavar h sok az amstaff!Igen ilyen jó kutyák.De nekem ők a szuper kutyák!
Mindenki mást szeret...!:)
Igen rengeteg a tulméretes keverék amiröl megvannak győződve gazdák hogy amstaff ;)
Egyébként igen, nagyon jó kutyák nyugisak imádják a családjukat , nekünk is az van 34f-31n és imádjuk
Egy időben meg mindenkinek németjucija volt (legalábbis felénk az volt a "menő").
Nekem évek óta tetszett ez a fajta és különösebben nem érdekel, hogy hányan és miért tartják még rajtam kívül. Az egy ami zavar benne, hogy sokan "kemény kutyát" akarnak, megvesznek valami labilis idegrendszerű mixet és tovább rontják az amúgy sem túl rózsás megítélését a köztudatban a fajtának. De gondolom aki német juhászos körökben mozgott pár éve ugyan ezt mondhatná el.
De a kérdésre visszatérve Ő egy kutya és igen, szerintem jó kutya, nem olyan, mint egy póló, hogy jajj a szomszédnak is ilyenje van akkor nekem már nem kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!