Hogyha nagy kertünk van, akkor miért zavar másokat (idegeneket), hogy nem sétáltatjuk naponta a kutyát a mínusz tíz fokban?
Biztos, h nem szeret? Kérdezted tőle?
Azért kérdező, mert neki ez olyan, mintha te be lennél zárva a lakásba. Se tv, se szgép, semmi se lehetne veled, csak be vagy zárva és kész. A kutya nem fárasztja le magát és nem szeret ott pisilni és kakilni, ahol lakik. Ez olyan neki, mintha te rá lennél kényszerítve arra, h a saját szobádban végezd a dolgodat, majd amellett feküdj le aludni.
Kapisgálod már?
Gondolom akiket zavar, csak "belvárosiak", vagy legalábbis lakásban élők és nincs fogalmuk a kertről és udvarról.
Ez pont olyan, mint mikor egy anyámkorabeli kolléganő megszólt engem azért, mert általában vittem magammal mikrozható ebédet, vagy pedig hideget kajáltam az irodában, és nem mentem át velük kajálni a 300 méterre lévő kifőzdébe. Szerinte lusta voltam.
Ez viszont hülyeség. A nyanya autóval járt dolgozni a másik kerületből, és a kifőzdéig tartó út volt a napi sétája. Nekem viszont naponta 3-4 órám ment el a munkába járással tömegközlekedve, és ebben 5 km gyaloglás mindig volt legalább.
Ennyi tehát. Vannak emberek, akik csak a saját fejükkel tudnak gondolkodni. Semmi megértés, átérzés, gondolkodás...
Inkább a kutyusra koncentrálj, ne a majmokra!
Miért is foglalkozol azzal, mi a "mások" véleménye?
A mindennapi életben is másokhoz igazítod magadat?
Nem viszed- nem viszed. Köze hozzá valakinek?
ma 13:31
Igazad van, csak rosszul esik, hogy ha ilyen miatt rossz embernek tartanak.
ez egy többértelmű kérdés ?:)
sajnos, az a legjellemzőbb, hogy a kertben tartott kutyákat ,általában NEM SÉTÁLTATJÁK, ÉS NEM MOZGATJÁK MEGFELELŐEN ! MEGFELELŐEN = sétá-játék a gazdival!
a kutya csak úgy van a kertben !! ez a legjellemzőbb!!!
HA és amennyiben ,valóban csak ( - 10 fokban nem viszitek sétálni az nem gond :)
bár nem árt tudni, hogy a legtöbb kutya a hidegben sokkal jobban működik :) mind melegben !!
de, van egy olyan ,ki-nem -mondott érzésem, hogy kifogások vannak, de napi rendszeres séták, nincsenek ???:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!