Nektek mi a véleményetek?
Általában ha falkavezérséggel kapcsolatos kérdést tesznek fel, valaki rögtön belinkeli ezt az oldalt:
Nektek mi a véleményetek róla? Meg mondom őszintén nekem nem túl szimpatikusak ezek a módszerek, keménynek tűnnek. Van akinek bevált?
Ha ez neked kemény, tartsál inkább plüsskutyát. A kutya nem hisz az egyenrangú demokráciában, mert soha nem élt ilyen körülmények között. Az ő szemében valakinek vezetni kell a többieket, ha te nem teszed meg vagy alkalmatlan vagy rá, majd akkor ő megteszi.A "Nem megfelelő" bánásmód, nem csak azt jelenti, hogy ütik-verik a kutyát vagy láncon tartják. A másik végletről hajlamosak az emberek elfeledkezni, mikor megfelelő határozottság hiányában nem képes parancsolni neki. Nincsen két egyforma kutya -ahogy ember sem - , ezért nehéz azonnal megmondani mivel tudsz adott egyednél célba érni. A kutya nyelvét még nem sikerült 100%-osan megfejteni, még tanuljuk hogyan kell bántalmazás nélkül szót érteni vele.
Hozzá kell tenni, nem mindenki alkalmas a kutyatartásra.
Na beletrafáltam ebbe a kérdésbe, pedig mikor rákattintottam arra, hogy " Nektek mi a véleményetek?" nem tudtam, hogy mire vonatkozik a kérdés.
Én személy szerint fanatikus Cerbi-s vagyok, meggyőződésem, hogy a legjobb kutyasuli az összes közül, az ország legelhivatottabb, leg lelkiismeretesebb és leginkább hozzáértő oktatók náluk tevékenykednek, és most ne is menjünk bele a Tükör-sulival való összehasonlításba.
Igen, nálunk maximálisan bevált az általuk összefoglalt falkavezérségi "10 parancsolat", pedig nem egy egyszerű kutyával fordultunk hozzájuk segítségért.
Amúgy neked melyik része a nem túl szimpatikus, ill. túl kemény?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!