Keresek valami szebb nagyobb testű kutyát, rövidebb szőrrel! Tudtok ajánlani nekem?
Figyelt kérdés
Magyar vizsla ki van zárva,nekem nagyon nem tetszenek.Valami más kéne.
Idáig amit néztem,az labrador,dalmata ilyesmik:)
Köszi a válaszokat
2012. ápr. 25. 16:18
21/26 anonim válasza:
hát talán még a mopsz, csak ő nem annyira okos, tanitható ő is, de inkább heverészik egész nap a fotelben! :) menhelyen is nézz szét, rengeteg olyan kutya van ami megfelelne az elvárásaidnak, csak lehet nem fajtatiszták.
22/26 A kérdező kommentje:
Olyan kutya kell,aki nyáron 1-2 hétre el tud jönni velem kirándulni ;) Valami nagyobb,mint a szuszogó mopsz.
Vizsla nem tudom miért nem jön be :( Olyan áltlagos,tiszta barna semmi szép nincs benne számomra,semmi különlegesség..túl sokaknak van ilyenje és még fizetnek is érte:D
2012. ápr. 25. 17:48
23/26 anonim válasza:
Nekem német dogom és boxerem van. A német dog eléggé nyálas, de a boxer csak egy kicsit, és egy kis tünemény! Ilyen jó jellemű kutyafajtát nem is tudok, mint a boxer! :)
Amúgy a dalmata szép, aranyos, az is jó kutya. Esetleg erdélyi kopó, akita. Sok sikert a választáshoz!
24/26 A kérdező kommentje:
Sziasztok!Közben egy menhelyi boxerem lett,nem fajtatiszta,de eléggé hasonlít rá én nagyon szeretem:)
2012. máj. 20. 02:19
25/26 anonim válasza:
Labrador-retriever lenne neked a tökéletes társ.. Társasági kutya, kirándulni imád, és nagyon édes, valamint szép is.. :) Én imádom! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!