Call of Duty Modern Warfare 2 vs. Battlefield Bad Company 2. Szerintetek melyik a jobb, melyiknek szebb a kinézete, melyiknek nagyobb a játékélménye? Gondolom ezen a konfigon megy a két játék.
Figyelt kérdés
proci: AMD Phenom II 64 X4 810 AM3
memória: 2x2gb kingmax 1333Mhz
HDD: Seagate 500GB 7200rpm 16mb sata2
videókártya: ati radeon HD4770 512MB DDR5
(monitor: Benq G2220HD 22')
2010. febr. 6. 15:17
1/6 anonim válasza:
teljesen egyértelmű hogy a COD 6 az jobb :)
Jidd el nekem a battlefield se rossz de a cod 6 az egyszerűen király XD
2/6 anonim válasza:
mind2-nek megvan az előnye a Bad Company 2 élethűbb,realisztikusabb,az MW2-nek viszont brutál jó a multiplayer része.
a konfig pedig bőven elég mind2-höz
4/6 anonim válasza:
Hát én "nagy" cod fan vagyok, de szerintem sokkal faszább a Bad Company 2 :D
5/6 anonim válasza:
Mind a kettővel játszottam és nagy CoD fan vagyok de azt kell mondjam, hogy a Bad Company 2 szerintem jobb:)
6/6 anonim válasza:
A Cod igaz a kiegészitő rohadt drága szal az activision kapzsi de nagyon a szívemhez nőt... főleg most hogy a 7 is megjelenik majd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!