Battlefield Bad Campany 2, és Vietnam mennyire jó játék?
A Bf BC2 jó játék?
Esetleg a Bf Vietnam???
Kíváncsi vagyok mi a véleményetek multi és single részekről!
hát azt nem tudom de ha akciójátékra vágysz akkor javaslom menj erre a címre ***** töltsd le (ha nem tudod hogy kell torrentezni először ezt töltsd le [link] aztán telepítsd és ha kész nyisd meg a torrent file-t ami elvileg zöld színű lesz majd aztán indítsd el és várd meg míg lejön) és ha kész, csomagold ki, telepítsd a főappából az EAsetuppal, cseréld ki a Crysis2 exét a bin32 mappában a fairlight mappában lévővel (névnek ugyanannak kell lennie) aztán patcheld az ugyancsak bin32-ben lévő Crysis2 launcherrel
elnézést hogy ilyen szájbarágósan írtam de nem tudhatom hol tartasz ingyenes játékszerzésben :)
* Automatikusan eltávolított tartalom.
Nem sok eszed lehet első válaszoló. Dugd fel magadnak a warezt, a gagyi Crysis 2-vel együtt.
A BC 2 nagyon jó játék főleg multiban, de a single se rossz.
Őőő...
Hát sehol, mert csak origim van... Nincs olyan játékom, ami ne lenne eredeti... Csak ilyenben játszom a csalók miatt...
Azért kérdeztem, hogy milyen játékok ezek, mert most belefektetek pár 10ezer forintot!
Bad Company 2 nagyon jó játék, ütős lett a az egyjátékos kampány is, és a multi miatt pedig simán ajánlott vétel.
CD galaxison 2500Ft a pc-s változat, annyiért a hülyének is megéri.
Itt olvashatsz a vietnam kiegről is.
az kb 3500Ft, de azt mondják megéri, végülis a kettő együtt elég jó vétel sztem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!