Keresek valami szebb nagyobb testű kutyát, rövidebb szőrrel! Tudtok ajánlani nekem?
Magyar vizsla ki van zárva,nekem nagyon nem tetszenek.Valami más kéne.
Idáig amit néztem,az labrador,dalmata ilyesmik:)
Köszi a válaszokat
Olyat valassz amiben kesobb nem fogsz csalodni.
SHELTIE,vagy SKOT JUHASZ kutyakat nagyon ajanlanam.tudom hogy nem rovidszoruek,de minden masban megfelelnenek neked.
Es gyonyoruek.hatarozott,kecses fellepesuk van.engem nagyon levettek a labamrol :))
Jajj ne kizárt az ilyen hosszú szőr:D
Ha már belemennék,akkor border lenne...
sokan írtátok a border collit! A border colli az aktív kutya, és nagy területre van szüksége, és folymatosan tanítani kell, elterjedt róla hogy a világ legokosabb kutyája, nos nem mindenkinek fog sikerülni a tanitása, mert ha nem futja ki magát szétszedi a lakást! Ez halál komoly!!! Olvass utána, sehol se irták eddig hogy nyugodt kutya lenne! :)
A Border collie nagyon aktív és értelmes kutya. Kissé félénk és érzékeny lehet. Egészen kölyök korában képezhető. Nagyon tanulékony.
A Border collie közepes termetű kutya, törzse karcsú és izmos. A feje elkeskenyedő. A szemek színének a kutya bundájának színével kell harmonizálnia vagy annál sötétebbnek kell lennie.
Végtagjai egyenesek. Farka hosszú és lelógó. A fül félig álló, a teljesen logó fül hiba!
Szőre közepesen hosszú, kissé hullámos a lábai elülső részén és a fején rövid.
Rosszul fejeztem ki magam! Bordert úgy érettem,hogy túl pörgős.
Tetszik a német dog és az akita:)
Boston Terrier külsőre nem jön be =/
Valami kicsit vaskosabb ölelhetőbb kutya kéne:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!