Keresek valami szebb nagyobb testű kutyát, rövidebb szőrrel! Tudtok ajánlani nekem?
Magyar vizsla ki van zárva,nekem nagyon nem tetszenek.Valami más kéne.
Idáig amit néztem,az labrador,dalmata ilyesmik:)
Köszi a válaszokat
Köszi:)
Jöhetnek közepesebbek is,csak ne kicsik:)
Hát,sok kutyás könyvet olvastam már,ezért szerintem mindenre kész vagyok,volt nekem egy amstaffom,de elütötte egy tehetségtelen b-a-l-f-a-s-z:( (Járdán).3 éves volt,1 éve történt.
Most valami barátságosabb tanítható nem túl pörgős kutyát (pl border collie ) szeretnék.
Lakásban lenne tartva,reggel 1 óra séta és este korlátlanul akár 2-4 órát is sétálnék vele + hétvégén kirándulás.
Lakás miatt nem szeretnék hosszú szőrt,de sportosabb kutya kéne,aki nem nyálas.
Szerintem ne ez legyen az elsődleges szempont. Hanem a vérmérséklet, de persze te tudod.
Agarak, német dog, bordeauxi dog, rövid szőrű collie, boxer, argentin dog, erdélyi kopó, cane corso, shar pei, staffordshire terrier
Majdnem mondtam a bullmasztiffot, amikor megláttam, hogy nem szeretnél nyálas kutyát :D
Nézd, én is panelban vagyok a bullmacimmal. Akkor nyáladzik, ha kaja van a közelében (pl. húst szelek, főzéshez készülődök stb., vagy ha tanulunk és kapja a jutalomfalatokat). A lakás egyébként nem nyálas tőle, de én sétálni törlőronggyal járok vele :D
Egyébként nagyon nyugodt és a leírásod alapján ki tudnád elégíteni a mozgásigényét :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!