A testverem egy 6 evvel nagyobb mind en es mindedki azt mondja, hogy en szebb vagyok mind o es csinosabb me o hajas. Es mergesiti ot semmit se enged nekem. Mit mondjak hogy nekihogy azt vehessek amit akarok?
Súlyos gond az a fránya írástudatlanság látom.
Mi az ,hogy mergesit? mind? "me o hajas"ez minek a kódja?
azért írni megtanulhattál volna 13 éves korodra. a legtöbb 8 éves tud...
egyébként vérciki vagy, egyet értek az előttem szólókkal.
síkerült szerintem, átkódólni amit a kérdezö próbált írni..
:
A testvérem 6 évvel idösebb nálam, és mindenki azt mondja hogy én szebb vagyok nála, csinosabb. Ö hájas.
Ezért mérges, és semmit se enged nekem. Mit mondjak neki hogy azt vehessek amit akarok?
Nagyon mérges lessz mikor a barátjai is azt mondják hogy én szebb vagyok nála. Ès ilyenkor ö mérgelödik.
Ö 18 én 13
Ha esetleg leírjuk neked helyesen a kérdésed, abból tanulsz valamit?
A testvérem 6 évvel idősebb nálam, és mindenki azt mondja, hogy én szebb vagyok mint ő, és csinosabb, mert ő túlsúlyos.
Ez mérgesíti őt, és semmit se enged nekem. Mit mondjak neki, hogy azt vehessek, amit akarok.
Kb így nézne ki.
Egyébként mit nem enged neked venni? Mért ő határozza meg hogy mit vehetsz?
Lehet h nem olyan vékony mint te, viszont ehelyett tud írni, kicsit okosabb, műveltebb és szerényebb mint te.
Kezdésnek ne nevezd hájasnak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!