Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A testverem egy 6 evvel...

A testverem egy 6 evvel nagyobb mind en es mindedki azt mondja, hogy en szebb vagyok mind o es csinosabb me o hajas. Es mergesiti ot semmit se enged nekem. Mit mondjak hogy nekihogy azt vehessek amit akarok?

Figyelt kérdés
nagyon mergesit mert a 18 eves es en 13 de sokan meg az o baratjai is engem szebbnek tartanak mind ot es akkor o nagyon mergelodik..
2011. máj. 23. 22:03
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
86%
Hát, inkább ne szállj el magadtól, mert lehet ez majd még fordítva is (tapasztalat).
2011. máj. 23. 22:25
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

Légy boldog a tudattal és örülj, mint majom a farkának.

Várj, lefordítom a nyelvedre:

"Ledjel b oldog ogy cep vagx és örüjjé mind majóm a farkjanak"

2011. máj. 23. 22:27
 13/19 anonim ***** válasza:
17%
Az én tesóm 20 éves,én 15. Már 13 éves koromba is szebb voltam mint ő(mondjuk ő is csinos),de ő elhitette velem h ocsmány vagyok és hányadék,mert idegesítette h én sokkal szebb vagyok mint ő,és egy csomóan mondták neki h a hugod mennyivel szebb nálad. Egy fél évvel ezelött öntudatomra ébredtem,és azóta nem hiszem el h csúnya vagyok,és tudom h a tesóm féltékeny rám. Én azzal bántom,h mindig mondom neki h nem tehetek arról h én szebb vagyok mint te.
2011. máj. 23. 23:18
 14/19 anonim ***** válasza:

Nálunk is ez van,ő szerinte csúnya vagyok,de mindenki azt mondja hogy sokkal szebb a vagyok nála,szülőknek is mondják.DE én ezzel nem foglalkozom.

Mellesleg megtanulhatnál írni....

2011. máj. 24. 08:45
 15/19 anonim ***** válasza:
82%

Kicsivel az én húgom is szebb mint én. Annyi h rajtam 8 kg plusz van, rajta meg 6...

És sokkal többet törődik a külsejével.

Annyi h nekem van egy barátom, aki gyönyörűnek tart, vagy legalábbis ezt mondja :)

Ő meg még ellibuskodik a haverjaival egy darabig, aztán majd ha fele annyi haja lesz mint nekem, rájön h nem kéne vasalgatni minden nap, és minden másnap mosni.

Nem lehet mindenki ugyan olyan szép, viszont lehet ugyan olyan boldog. No meg a pasiknak is különböznek az ideáljai.

No meg egy 30 kg-os szőke libát mindenki h.lyének fog nézni, h nem jó másra, csak egy kis időtöltésre. (esze semmi, d.gd meg jól...) Még akkor is ha okos.

Nem minden a külső.

2011. máj. 24. 09:26
 16/19 anonim ***** válasza:
66%

Az lehet, hogy vékonyabb vagy, mint testvéred, de az is biztos, hogy nagyon buta vagy, rosszindulatú, és írni sem tudsz.

Undok, beképzelt lány vagy.

Sajnálom a testvéredet, hogy ilyen rosszindulatú vele a húga.

2011. máj. 24. 10:52
 17/19 anonim ***** válasza:

22.27-nek

Felvidítottad a napomat!!!Köszönöm!!!!

2011. máj. 24. 11:57
 18/19 anonim ***** válasza:

A válasz írója 69%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: tegnap 22:18

Te sem írsz helyesen. :))

Beratyizok tőled!

2011. máj. 24. 15:21
 19/19 anonim ***** válasza:
12. jól mondod xddddd jót röhögtem
2012. okt. 7. 20:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!