A testverem egy 6 evvel nagyobb mind en es mindedki azt mondja, hogy en szebb vagyok mind o es csinosabb me o hajas. Es mergesiti ot semmit se enged nekem. Mit mondjak hogy nekihogy azt vehessek amit akarok?
Légy boldog a tudattal és örülj, mint majom a farkának.
Várj, lefordítom a nyelvedre:
"Ledjel b oldog ogy cep vagx és örüjjé mind majóm a farkjanak"
Nálunk is ez van,ő szerinte csúnya vagyok,de mindenki azt mondja hogy sokkal szebb a vagyok nála,szülőknek is mondják.DE én ezzel nem foglalkozom.
Mellesleg megtanulhatnál írni....
Kicsivel az én húgom is szebb mint én. Annyi h rajtam 8 kg plusz van, rajta meg 6...
És sokkal többet törődik a külsejével.
Annyi h nekem van egy barátom, aki gyönyörűnek tart, vagy legalábbis ezt mondja :)
Ő meg még ellibuskodik a haverjaival egy darabig, aztán majd ha fele annyi haja lesz mint nekem, rájön h nem kéne vasalgatni minden nap, és minden másnap mosni.
Nem lehet mindenki ugyan olyan szép, viszont lehet ugyan olyan boldog. No meg a pasiknak is különböznek az ideáljai.
No meg egy 30 kg-os szőke libát mindenki h.lyének fog nézni, h nem jó másra, csak egy kis időtöltésre. (esze semmi, d.gd meg jól...) Még akkor is ha okos.
Nem minden a külső.
Az lehet, hogy vékonyabb vagy, mint testvéred, de az is biztos, hogy nagyon buta vagy, rosszindulatú, és írni sem tudsz.
Undok, beképzelt lány vagy.
Sajnálom a testvéredet, hogy ilyen rosszindulatú vele a húga.
22.27-nek
Felvidítottad a napomat!!!Köszönöm!!!!
A válasz írója 69%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 22:18
Te sem írsz helyesen. :))
Beratyizok tőled!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!