Milyen nem mindennapi nevet adtál a kutyádnak?
Az enyém pl. Főnök, ezt is ritkán láttam/hallottam. (Ha ez mégsem lenne ritka, akkor elnézést, én tényleg nem találkoztam vele sokszor :D) Egyik ismerősömnek (mondjuk az macska, de neki is érdekes neve van :D) Mustár a neve :D Ilyesmiket várok én is.
Tehát: Buksik, Picúrok és Morzsik kíméljenek :D Gyűjtsük össze a ritka kutyaneveket! :D
Rokonék kutyája Krumpli volt.
Ismerősé Cent, ( fekete nj. ) Ziva ( ordas nj. ).
Sajátom McLeod ( meklód ), mamáé meg Dzsipszi.
Én kutyámnak tucat neve van, mert Rockynak hívják. Viszont nagyon illik a személyiségéhez. Ilyen személyiséghez csak hasonló nevet tudnék elképzelni. Báró vagy Fáraó vagy Isten vagy akármi :D De már hallgat a Vezérre is. Átnevezni nem akarom, de szerintem a Vezér ritkább.
Egyébként furcsább névnek még tetszik a Forest valami nagyon pörgős kutyának (például agár). Vagy tetszik az Ogre. Az meg valami nagy medve nyáladzó nagyszőrű kutyának :D
De sok kreatív név :) Mind nagyon tetszik! Csomó olyan van, amiről még sosem hallottam :D
Köszönöm a válaszaitokat ;)
Kenny.
Mivel pici kutya, ha a többi nagyobb vadul vele, lehet üvöltözni, hogy "kicsinálták Kennyt, szemetek".:D
Barátnőmék kutyái: Orsi, Lara, Dylan, Mazsola.
A macska Krisztián, a nimfa pedig Lili.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!