Milyen nem mindennapi nevet adtál a kutyádnak?
Az enyém pl. Főnök, ezt is ritkán láttam/hallottam. (Ha ez mégsem lenne ritka, akkor elnézést, én tényleg nem találkoztam vele sokszor :D) Egyik ismerősömnek (mondjuk az macska, de neki is érdekes neve van :D) Mustár a neve :D Ilyesmiket várok én is.
Tehát: Buksik, Picúrok és Morzsik kíméljenek :D Gyűjtsük össze a ritka kutyaneveket! :D
Vaci, de aranyos :)
Persze, hogy jöhet külföldi is, a lényeg, hogy írjatok :)))
Ezeket a neveket olvastam/hallottam, és nem sok kutyával találkoztam, akiket így hívnának:
Bayram, Rhea, Miel
Itt rengeteg különleges, ritka, és szép külföldi kutyanevet olvashatsz:
Mondjuk én már egy éve nem érek a végére:D
Magyar nevek közül pedig írtam, hogy a Juhar nagyon bejön, de ezek is tetszenek:
Árnyék, Zálog, Cédrus, Tarack, Zsinór, Jogar, Gyömbér, Suba, Pikó, Jérce, Alkony, Zanza, Rokka, Nárcisz, Márvány, Lutri, Opál, Kenó, Nemez
Ha magyar fajta kutyám lenne, szerintem ezek közül a nevek közül választanék, mert nem túl gyakoriak, bár némelyik inkább lóhoz illene:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!