Milyen nem mindennapi nevet adtál a kutyádnak?
Az enyém pl. Főnök, ezt is ritkán láttam/hallottam. (Ha ez mégsem lenne ritka, akkor elnézést, én tényleg nem találkoztam vele sokszor :D) Egyik ismerősömnek (mondjuk az macska, de neki is érdekes neve van :D) Mustár a neve :D Ilyesmiket várok én is.
Tehát: Buksik, Picúrok és Morzsik kíméljenek :D Gyűjtsük össze a ritka kutyaneveket! :D
Mádzsáj, Nautilus, Tádé, Negró, Dumbó. :) A Mádzsáj a következő kutyámé lesz, a többi már mind felhasznált, és még nem nagyon találkoztam velük..
A mostani blökim, egy vizslakeverék, Fifi(tudom nem túl eredeti) de Vacaknak is hívjuk, az jobban illik hozzá..("Kis Vacak") A tenyeremben elfért mikor találtam, kb 1,5 hónaposam.
Én ismerek Dezső nevű kutyát :)
Az én kutyám Bobo, a szomszédé:Pajti
Az Amerikai Pitbull Terrierem:Dia (Diabló röviden)
A mopsz-si-cu-bolognesee-havagnese keverékem:Muffin
Az apja si-cu-bolognesee-havagnesee keverék:Pacal
Anyukám kínai meztelen kutyája:Póni
A yorkshire terrierje:Mirtill
Nekem tetszik az Aleu(Álu) név, még nem is találkoztam vele.
Most lesz egy kis fekete fehér husky kislányom és neki gondolkodtam neveken:Sky,Honey(Háni),Aleu,Midnight,Angel,Kira,Laya(lájá),sheena(sina),Neela(nila)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!