Milyen nem mindennapi nevet adtál a kutyádnak?
Az enyém pl. Főnök, ezt is ritkán láttam/hallottam. (Ha ez mégsem lenne ritka, akkor elnézést, én tényleg nem találkoztam vele sokszor :D) Egyik ismerősömnek (mondjuk az macska, de neki is érdekes neve van :D) Mustár a neve :D Ilyesmiket várok én is.
Tehát: Buksik, Picúrok és Morzsik kíméljenek :D Gyűjtsük össze a ritka kutyaneveket! :D
A lovasoktatómnak a lova Spartacus/Szpárti, és nyáron kap két lovat kölcsön/bérbe (nem tudom) az egyik Juci, akit én lovagolok, a másik Karina
Az oktató ismer egy kutyát, akinek Kuplung a neve
A nagymamám pincsijének a neve előző gazdijánál Anett volt, nagyszüleim pedig Anné-nak kereszteltük át.
(olyan jó kis erdélyi tájszólás: Melyik az a kutya? - A' né'! igen, a nagyszüleim erdélyiek. a összes. XD)
Az én kutyám Boscorelli, boxer.
Boscot szoktam hallani, de azt is nagyon ritkán. Ezért ő csak Boscorelli, a Harmadik Műszak című sorozatból kapta a nevét.
Volt egy egerem Bundás Johnny Walker, az első cicám Seth Cohen volt, a mostani Grafit.
Ismerek egy fekete cicát, akinek Herendi Tamás a neve. A következő macskám Szilárdka lesz.
A műkörmösöm kutyájának a neve: Koshka! Ami oroszul macskát jelent :D
Azt mondta,azért lett ez a neve,mert ő volt a legkisebb az alomból. Most kb.50 kg :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!