Milyen nem mindennapi nevet adtál a kutyádnak?
Az enyém pl. Főnök, ezt is ritkán láttam/hallottam. (Ha ez mégsem lenne ritka, akkor elnézést, én tényleg nem találkoztam vele sokszor :D) Egyik ismerősömnek (mondjuk az macska, de neki is érdekes neve van :D) Mustár a neve :D Ilyesmiket várok én is.
Tehát: Buksik, Picúrok és Morzsik kíméljenek :D Gyűjtsük össze a ritka kutyaneveket! :D
Három tacskó van az ismeretségünkben: Kolbász, Madzag, Lepény. Van Omár, Kinte nevű német juhászkutya. Szomszéd kutyáknak is nagyon hülye beteg nevük van szerintem.
Egy tacskó keverék: Kiskerekű egy nagyobb juhászkutya: Nagykerekű. Az előző kutyája Faszi volt. Bogaras egy ember, mindig ilyen bolond nevű állatai voltak.
Volt szomszédunk macskája Torgyán volt, ismerősöm kutyája Gyurcsány. :) :)
Egyik régi kutyámnak Fürkész volt a neve, a mostani Faust.
A kutyánk neve Buckephalos,de csak Bucinak hívjuk.
A macsekok:Vén Dög(anyám csak Vén K.rvának szólitja),Girnyócska, Vanci és Bice
Szia!
Az én mudi kanom Csili, mert olyan volt kis korában, mint aki pirospaprikát evett :)) Még most is olyan :)), imádom :).
A húgom tacskó keveréke Artúr, de szuka :) A fia meg Babszem Jankó, mert olyan pici volt mikor született, hogy azt hittük, meg se marad. (becsúszott alom volt, azóta a szuka ivartalanítva van!)
Németdog: Sheriff szerintem ez találó.
Nem mindennapi: Kukorica kuvasznak :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!