Most mi az igazság, rosszat vagy jót teszek a kutyával ha nyárra megnyiratom a bundáját?
szia!
nekem van kutyakozmetikus tankönyvem,és ott is le van írva,hogy a nyárra hivatkozva,nem lehet lenyiratni a szőrét..hiszen a szőr télen fűt,nyáron hűt,mivel alatta áramlik a levegő..
egyébként tudsz mutatani a kutyádról olyan képet,ahol nagyobb?mert így kiskori képről már bocs,de nem frisé-s...
ha van törzskönyve az sem számít semmit,keverék kutyákat is simán eladnak fajtatisztának..
vagy egy csomószor bologneset- frisének,havaneset bolognesenek stb..
21.33-nak
Nem kötekedek és nem is akarok okoskodni csak mondom,hogy én már láttam megnyírt afgán agarat.
Kérdező:Nagyon aranyos kutyusaid vannak:D
Én vagyok az akivel tegnap hosszasan beszélgettél.
Nem tudom honnan szedte az illető hogy nem frisé a kutyusod, különösen hogy van törzskönyve. Szerintem teljesen frisé a kiskori képek alapján. A nagyokosnak aki szerint nem az, ajánlom a google képkeresőjét: [link]
a kiskori képe alapján bolognes is lehet vagy valmi bichon mix..
a törzskönyv még igazolja a fajatisztaságot..
ilyan kutyákat törzskönyveznek,amik keverékek, a fajta szégynei,nem is a törzskönyvbe beírt kutyák a szüleik,szóval a törzskönyv önmagában nem életbiztosítás..
ha hobbi kutya és te mégis szaporítani akarod,akkor legalább vidd el egy tenyésszemlére..vagy kiállításra
Ne haragudj, de te egy 3 hónapos fehér szőrgombócról meg tudod állapítani hogy nem fajtatiszta frisé? Talán küllembíró vagy? Ne viccelj már. Valóban vannak akik tk-t hamisítanak, de nem ez az általános. Gondolom Piroska vagy aki az örökbefogadást forszírozza állandóan, azért fikázod a tk-s kutyákat.
Mellesleg honnan a fenéből szedted hogy szaporítani akarja a kutyát? Annyira nevetséges vagy hogy az hihetetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!