Szükségem lenne a segítségetekre! Szerintetek milyen fajta a kutyám?
Már hívták palota pincsinek,tibeti spánielnek, Boxernek xd,Cavaliernek, Csivavának csak persze egyértelmű hogy annak nem aminek én vettem: Shih-tzunak. Szapitól vettem anno(tudom már), 30 ezer ft-ért chippel és ő lett belőle:) Van hogy egy nap 2 fajtát is aggatnak rá,de gondolom nem fajtatiszta? Köszönöm előre is a tippeket és a véleményeteket!
Képek:
Itt meg van nyírva csak:
Ilyen most hosszú szőrrel:
Ilyen volt mikor hozzám került:
Köszönöm!
szerintem:
Cavalier King Charles spániel - Palotapincsi keverék
De durva!:D
Én is 2 éve költöztem el, én is rögtön bealakítottam egy kutyát - igaz menhelyit -, és nekem is állandóan megfordul a fejemben, hogy mi van, ha nem is magyar agár - nj keverék, hanem tényleg holland juhász (aminek kinéz, és ahogy viselkedik.)
Ráadásul már a rendőrség kiképzőközpontjában is mondták, hogy holland...
De az igazság sosem fog kiderülni...
(Bár épp találtam egy nyomot, amint elindulhatok...:))
De mindig oda lyukadok ki, hogy teszek rá, gyönyörű, okos, szemem fénye.:D
Amúgy én sem támogatom a szaporítókat, sőt, de ez a kutyus gyönyörű!!!:D
További sok szép évet Nektek!:)
De kedves vagy utolsó köszönöm:) Hát igen énis így vagyok hogy néha eszembe jut és akkor nyomozgatok milyen fajta keverék lehet aztán utána abbahagyom teszek rá:D Utcán ha megkérdik vagy azt mondom pincsi,vagy elmesélem a sztorit de általában az előző az egyszerűbb:D
A szapijával is anno jól összevesztem,mert aztán utána tett fel egy hírdetést a marha, hogy pincsi kiskutyák eladó 15 ezer ft-ért! hú akkor nagyon elborult az agyam,leoltottam,aztán utána meg szabadkozott hogy csak segít valakinek hírdetni..de szerintem nem mert a férje kezébe voltak a kiskutyák pff :D
De ez már rég volt már nem érdekel, azt hiszem shih-tzu fórumon is felrakták a nőt a tiltólistára hogy tőle nem szabad vásárolni:) Köszönöm mégegyszer mindenkinek a segítséget:)
tibeti spániel/terrier
japán chin mix?
mi-ki?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!