Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Szükségem lenne a segítségetek...

Szükségem lenne a segítségetekre! Szerintetek milyen fajta a kutyám?

Figyelt kérdés

Már hívták palota pincsinek,tibeti spánielnek, Boxernek xd,Cavaliernek, Csivavának csak persze egyértelmű hogy annak nem aminek én vettem: Shih-tzunak. Szapitól vettem anno(tudom már), 30 ezer ft-ért chippel és ő lett belőle:) Van hogy egy nap 2 fajtát is aggatnak rá,de gondolom nem fajtatiszta? Köszönöm előre is a tippeket és a véleményeteket!

Képek:

[link]

Itt meg van nyírva csak:

[link]

Ilyen most hosszú szőrrel:

[link]

[link]

[link]

Ilyen volt mikor hozzám került:

[link]

Köszönöm!

2012. márc. 25. 22:28
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

szerintem:

Cavalier King Charles spániel - Palotapincsi keverék

2012. márc. 25. 23:01
 12/21 A kérdező kommentje:
köszi. Tudom csak kíváncsi vagyok azért :) Kutyasuli vezetője is azt mondja van benne cavalier:)
2012. márc. 25. 23:01
 13/21 A kérdező kommentje:
Utolsónak is köszi,eddig cavalier-pincsi vezet:)
2012. márc. 25. 23:03
 14/21 anonim ***** válasza:
Nem az számít milyen fajta a kutyus hanem hogy szereted-e és hogy ő szeret-e..:')
2012. márc. 25. 23:05
 15/21 A kérdező kommentje:
tudom,tudom csak még ennyi év után is csípí a csőröm nem tehetek róla:) Amúgy tökéletes kutya-gazdi páros vagyunk:) imádoljuk egymást:)
2012. márc. 25. 23:07
 16/21 anonim ***** válasza:

De durva!:D

Én is 2 éve költöztem el, én is rögtön bealakítottam egy kutyát - igaz menhelyit -, és nekem is állandóan megfordul a fejemben, hogy mi van, ha nem is magyar agár - nj keverék, hanem tényleg holland juhász (aminek kinéz, és ahogy viselkedik.)

Ráadásul már a rendőrség kiképzőközpontjában is mondták, hogy holland...

De az igazság sosem fog kiderülni...

(Bár épp találtam egy nyomot, amint elindulhatok...:))

De mindig oda lyukadok ki, hogy teszek rá, gyönyörű, okos, szemem fénye.:D

Amúgy én sem támogatom a szaporítókat, sőt, de ez a kutyus gyönyörű!!!:D

További sok szép évet Nektek!:)

2012. márc. 25. 23:29
 17/21 A kérdező kommentje:

De kedves vagy utolsó köszönöm:) Hát igen énis így vagyok hogy néha eszembe jut és akkor nyomozgatok milyen fajta keverék lehet aztán utána abbahagyom teszek rá:D Utcán ha megkérdik vagy azt mondom pincsi,vagy elmesélem a sztorit de általában az előző az egyszerűbb:D

A szapijával is anno jól összevesztem,mert aztán utána tett fel egy hírdetést a marha, hogy pincsi kiskutyák eladó 15 ezer ft-ért! hú akkor nagyon elborult az agyam,leoltottam,aztán utána meg szabadkozott hogy csak segít valakinek hírdetni..de szerintem nem mert a férje kezébe voltak a kiskutyák pff :D

De ez már rég volt már nem érdekel, azt hiszem shih-tzu fórumon is felrakták a nőt a tiltólistára hogy tőle nem szabad vásárolni:) Köszönöm mégegyszer mindenkinek a segítséget:)

2012. márc. 26. 09:59
 18/21 anonim ***** válasza:
cavalier és pekingi palota kutya
2012. márc. 26. 10:39
 19/21 A kérdező kommentje:
köszönöm:)
2012. márc. 26. 10:51
 20/21 anonim ***** válasza:

tibeti spániel/terrier

japán chin mix?

mi-ki?:)

2012. márc. 26. 13:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!