Szükségem lenne a segítségetekre! Szerintetek milyen
fajta a kutyám?
Figyelt kérdés
Már hívták palota pincsinek,tibeti spánielnek, Boxernek xd,Cavaliernek, Csivavának csak persze egyértelmű hogy annak nem aminek én vettem: Shih-tzunak. Szapitól vettem anno(tudom már), 30 ezer ft-ért chippel és ő lett belőle:) Van hogy egy nap 2 fajtát is aggatnak rá,de gondolom nem fajtatiszta? Köszönöm előre is a tippeket és a véleményeteket!
azt félre ne értsétek már 2. hét után tudtam hogy nem Shih-tzu:)
2012. márc. 25. 22:29
2/21 anonim válasza:
Valami pincsi keverék.
2012. márc. 25. 22:31
3/21 A kérdező kommentje:
azt sejtettem hogy van benne pincsi, csak hogy mi még?:) vagy valakii?
2012. márc. 25. 22:32
4/21 anonim válasza:
gratula a szaporítótól való vásárláshoz. értelmes vagy te is, mint a többi. :)
amúgy shih-tzu palota keverék.
és már kiskorában sem teljesen úgy nézett ki,mint egy fajtatiszta shih-tzu, tudom, mert nekem az van.
2012. márc. 25. 22:33
5/21 anonim válasza:
Shih-tzu az biztos nem. Ki van csukva.. Nekem a palotapincsi- papilon mix-nek tűnik...Szerintem...
De akitől vetted nem volt ott az anyakutya?
2012. márc. 25. 22:36
6/21 anonim válasza:
Ha fajtának vetted, és köze nincs hozzá, akkor 99%, hogy ez egy keverék kutya. Talán a cavalierhez áll a legközelebb, pincsi is lehet benne, de a szaporítók az ilyen fajtákat a felismerhetetlenségig kevergetik, szóval ne is reménykedj. Kistestű szobakeveréked van és kész :)
2012. márc. 25. 22:39
7/21 anonim válasza:
tuti,hogy van benne shih-tzu.
2012. márc. 25. 22:39
8/21 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszik! (én írtam a palota-papilon mixe-t.)
Csak a méreg, hogy átverik az embert, az azért ott van...Bosszantó! Sajnálom.
De ezen már kár rágódni, van egy tünemény, szeretéhes kutyusod, aki minden pénznél többet ér!
2012. márc. 25. 22:41
9/21 A kérdező kommentje:
mikor megvettem őt akkor költöztem el otthonról és nem is tudtam mi az a szaporító (ennek ugye 2 éve) és csak annyit láttam hogy pöttöm kis pár hetes kiskutyák. És mibe estem bele melyik hibába? hát persze hogy abba hogy egy benzinkútnál találkoztunk,mert megbíztam benne hogy a szülei vannak a fotón:)) Be voltam csak zsongva hogy végre önálló élet azonnal kell egy kiskutya,egyedül tudok vele itthon lenni még stb:) Köszönöm mindenkinek a válaszokat,persze további ötleteket is várok :) Utolsónak külön köszönet,de nem kell sajnálni ,bele vagyok szerelmesedve ebbe a blökibe nem kéne nekem már más kutya,rettentő okos akármilyen fajta,8 hetesen 5-10 perc alatt trükköket tanult,amit a mai napig hasznosít,járunk kutyasuliba és élvezi hogy egyenlőre munkanélküli vagyok:) Szóval Zöld mindenkinek ment persze,ezt csak azért írtam le hogy nem kell most a prédikáció a szapikról, már tudom :S G*ci egy haszonleső egy emberek,annyival tudok most hozzájárulni,hogy mindenkit beszélek le a környezetemben a szaporításról,sikerrel!
2012. márc. 25. 22:53
10/21 Bozsikrisz válasza:
cavalier spániel is lehet benne. Amúgy tökmindegy, mert ez soha nem fog kiderülni biztosra.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!