Kifejezetten lusta kutyát keresünk. A felsorolt fajták közül melyek felelnek meg a legjobban a feltételeknek? De várok további fajtaajánlásokat is!
-Szeresse a gyereket
-jól kijöjjön más állatokkal (szárnyasokkal)
-más kutyákkal lenne együtt
-Naponta 2 óra foglakozás lenne vele (ebben benne van a mozgás és a szellemi fárasztás is). Hétvégén többet is tudunk vele foglalkozni.
-Kis testű legyen max közepes.
Mi ezeken a fajtákon gondolkodunk:
-Tacskó
-Basset hound
-Boston terrier
-Shih-tzu
-Angol bulldog
-Francia bulldog
-Cavalier King Charles spániel
Esetleg tapasztalatokat is várok a fajtával + ha van ilyen kutyád akkor képet is.
Szia!
Én a basset houndot ajánlom..nekünk volt egy kan..:) Charlie-nak hívták,egyáltalán nem lépcsőzhet,de ismerősöm nem tudta és elakart vele indulni,le a lépcsőn a kutya megmakacsolta magát és nem mozdult,elég okosak,viszont makacsak is..:) hízásra hajlamosak..gerincbántalmai lehetnek..szerintem csodálatos kutyák..:) bár M.O.-on nincs olyan színű amilyen a mienk volt(tricolour,de a nyerges változat,fekete volt a háta) úgyhogy nekünk már csak külföldről lesz..:) Képet kicsit később teszek fel :)
Köszönöm az eddigi válaszokat!
Ha növeljük még valamennyivel a mozgatási időt akkor még a Yorki is jöhet?
én ezek között a shih-tzut ajánlom,igazi gyerekbarát,nyugodt kiskutyák,igazi dömperek:)) mi így hívjuk!:) Anyósoméknak van shih-tzujuk meg édesanyámnak hát imádom,énis olyat akartam csak átvert a szapi aztán pincsi lett belőle de nem bánom nekem ő a tökéletes:)
Amúgy itt van Sunny akiről beszéltem,ő anyósomék shih-tzuja:
Pont most vigyáztunk rá egy hetet,egy tünemény volt:)
Köszönöm az eddigi válaszokat!
Nagyon édes a Shih-tzu!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!