Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hogyan válasszam ki a kiskutyá...

Hogyan válasszam ki a kiskutyát ha az alábbi feltételeknek kellenne "megfelelni-e"? (LENT)

Figyelt kérdés

- kertes házba

- gyerekekhez

- nyugot

- játékos de nem hiperaktív

Egy tacskó kutyus szeretnénk voltunk is megnézni őket de nem tudjuk hogy melyiket..Vannak esetleg "trükkök,tippek,módszerek" kutyus kiválasztásnál?

Nagyon megköszönném annak aki tudna pár dolgot írni.:)

2011. márc. 9. 17:35
1 2
 1/15 anonim válasza:
7%
Szerintem a biegle az egy megfelelő, bár lehet, hogy egyesek kissé hiperaktivak... Viszont gyerek mellé nagyon jó fajta, mert ragaszkodó...
2011. márc. 9. 17:41
 2/15 anonim ***** válasza:

De a beagle hamar odakap, nagyon sok egyed "meghülyül"

Inkább retrivert mondanék.

A kiskutyák közül azt válasszátok, amelyik odamegy hozzátok, kíváncsi.

2011. márc. 9. 17:44
 3/15 A kérdező kommentje:

beaglet nem szeretnénk, mert az van az egyik ismerösünknek, és a gyerekek sem vannak úgy oda érte.

Nos és rottweilertől kifejezetten tartók. Lehetséges , hogy a kinézete miatt ,mert olyan szigorú.

Nagyon kösznöm.

2011. márc. 9. 17:48
 4/15 xnorkax ***** válasza:
Én a golden retrievert ajánlanám. Kell vele mozogni, de ezt szerintem megtudnátok oldani, ha elkötelezettek vagytok a kutya mellett. :) Amúgy még a berni pásztor is jó választás lehetne. Esetleg bearded collie.
2011. márc. 9. 17:53
 5/15 anonim ***** válasza:
A Tacsi! :)
2011. márc. 9. 18:07
 6/15 anonim válasza:
malinois
2011. márc. 9. 18:12
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Én nem nagyon tudok választ adni, de látom sokan nem figyelnek oda a kérdésre. Persze lehet fajtákat mondani nem azért, de az volt a kérdés hogy hogyan válasszon a kiskutyák közül, nem az hogy milyen fajtát ;)
2011. márc. 9. 18:16
 8/15 anonim ***** válasza:
54%

Ki mondta, hogy rottweiler??? -.-"

Az retriever... Mint például Golden retriever, Labrador retriever...

2011. márc. 9. 18:17
 9/15 anonim ***** válasza:

Most fájta ajánlást kérsz, vagy a megnézett tacsik közül nem tudod hogyan válasszatok, és ebben kérsz segítséget?

Esetleg labrador, nem ugat sokat, a gyerekeket imádja, okos és mindig rá lehet venni egy kis játékra akármilyen öreg. Vagy ha nem gond, hogy vadászkutya, akkor mondjuk egy spániel?

Ha pedig melyik tacskót válasszátok?: amelyik kiskutya feje a legjobban tojás alakú (buksijának a búbja) az a legokosabb. Amúgy dobjatok le melléjük egy kulcscsomót, amelyik a leghamarabb odamegy megnézni mi az, az a jó választás.

Ilyen/ilyesmi fejformára gondolok: [link]

2011. márc. 9. 18:23
 10/15 anonim ***** válasza:

nos, hát ez általában szintem nem úgy működik hogy na nekem most akkor ö felel meg közölük...amelyikbe beleszeretsz...

neked kell érezned, egymást választjátok úgymond...én pl. nem tudatosan, de mindig a legkisebbeket hoztam el...

2011. márc. 9. 18:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!