Hogyan válasszam ki a kiskutyát ha az alábbi feltételeknek kellenne "megfelelni-e"? (LENT)
- kertes házba
- gyerekekhez
- nyugot
- játékos de nem hiperaktív
Egy tacskó kutyus szeretnénk voltunk is megnézni őket de nem tudjuk hogy melyiket..Vannak esetleg "trükkök,tippek,módszerek" kutyus kiválasztásnál?
Nagyon megköszönném annak aki tudna pár dolgot írni.:)
De a beagle hamar odakap, nagyon sok egyed "meghülyül"
Inkább retrivert mondanék.
A kiskutyák közül azt válasszátok, amelyik odamegy hozzátok, kíváncsi.
beaglet nem szeretnénk, mert az van az egyik ismerösünknek, és a gyerekek sem vannak úgy oda érte.
Nos és rottweilertől kifejezetten tartók. Lehetséges , hogy a kinézete miatt ,mert olyan szigorú.
Nagyon kösznöm.
Ki mondta, hogy rottweiler??? -.-"
Az retriever... Mint például Golden retriever, Labrador retriever...
Most fájta ajánlást kérsz, vagy a megnézett tacsik közül nem tudod hogyan válasszatok, és ebben kérsz segítséget?
Esetleg labrador, nem ugat sokat, a gyerekeket imádja, okos és mindig rá lehet venni egy kis játékra akármilyen öreg. Vagy ha nem gond, hogy vadászkutya, akkor mondjuk egy spániel?
Ha pedig melyik tacskót válasszátok?: amelyik kiskutya feje a legjobban tojás alakú (buksijának a búbja) az a legokosabb. Amúgy dobjatok le melléjük egy kulcscsomót, amelyik a leghamarabb odamegy megnézni mi az, az a jó választás.
Ilyen/ilyesmi fejformára gondolok: [link]
nos, hát ez általában szintem nem úgy működik hogy na nekem most akkor ö felel meg közölük...amelyikbe beleszeretsz...
neked kell érezned, egymást választjátok úgymond...én pl. nem tudatosan, de mindig a legkisebbeket hoztam el...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!