Milyen fajta lehet? Tudom hogy nagyon keverék de sok oldalt megnéztem hogy melyik illik hozzá de semmi :D
2012. márc. 23. 21:37
1/10 anonim válasza:
Szerintem U.V. de az is lehet,hogy több generációs keverék akár fél tucat fajta génjeivel.
2/10 anonim válasza:
A pofája miatt úgy gondolom valahol pincsi(=nyomott orrú keverék) is van benne. A harapása nagyon durva.
3/10 anonim válasza:
Szerintem meghatározhatatlan keverék, de felnőtt korában talán jobban látszik rajta valami fajtajelleg. De nem hiszem. Egy év múlva emeld ki a kérdést friss képekkel :)
4/10 anonim válasza:
igaza van a második hozzászólónak pincsi vér tuti folyik benne :) a szőrzete olyan labradorosnak tűnik (de lehet a labrador is keverék volt :D) a pincsi vér 100%
6/10 anonim válasza:
picit hasonlít egy kengurura is meg van benne egy pici koala maci is
7/10 anonim válasza:
Szerintem van benne labrador is!
8/10 anonim válasza:
Talán van benne egy pici kopó is.
9/10 anonim válasza:
Szerintem Pit bull de lehet, hogy Dobberman akár még Roti is lehet..
10/10 anonim válasza:
én nemtudom de baromira édes :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!