Milyen fajták keveréke lehet? Egyszerűen imádinvaló! (? )
Figyelt kérdés
Ezt a kutyust a neten találtam, vizsla keveréket ír, mi lehet még benne? Annyira tetszik a boci szemeivel meg a fehér szőrével!
2012. febr. 7. 16:23
1/8 anonim válasza:
Gondolom nem a szerencsesárkányra gondolsz a Végtelen történetből. :)
Szerintem még könnyen lehet benne retriver vér is.
2/8 A kérdező kommentje:
XD A kutyára gondoltam:) Annyira tetszik, kár hogy nem fajtatiszta, mert akkor lenne esélyem egy hasonlót venni.
2012. febr. 7. 16:38
3/8 anonim válasza:
Ahogy látom, ez egy gazdira váró kutyus. Akár be is fogadhatnád, erre nem gondoltál? nem csak venni lehet kutyát, be is lehet fogadni. Azzal legalább valami jót is teszel.
4/8 A kérdező kommentje:
Egy kutyust már befogadtam, pedig nem lett volna szabad, mert szeptemberben megyek el Angliába, szerencsére a szüleimet rábeszéltem, hogy vigyázzanak rá, amíg nem leszek itthon, de még egy kutyát nem vállalnának. Pedig szívem szerint egy 'kutyafarmot' üzemeltetnék.
2012. febr. 7. 17:22
5/8 anonim válasza:
Szerintem vizsla és német dog keverék.
6/8 Akiteki válasza:
A feje olyan, mint egy olasz vizsláé.
7/8 anonim válasza:
3mas vagyok. Nah ennek örülök :) Sose bánd, hogyha befogadtál egy kutyát, és szeretitek egymást. Mindent meg lehet oldani. Szívem szerint én is kutyafarmot nyitnék egyébként befogadott kutyákból :)
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, a német dog valószínűnek tűnik, megnéztem az olasz vizslát, arra is hasonlít némelyik képen. Remélem, jó gazdihoz kerül:)
2012. febr. 7. 18:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!