Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ti eltűritek ha a kutyátok...

Ti eltűritek ha a kutyátok rátok morog ha eszik és közbe piszkáljátok vagy nem? És ha nem akkor mit tesztek ellene?

Figyelt kérdés
2012. márc. 25. 19:50
1 2 3
 21/28 Tyler913 ***** válasza:
100%
Igen,igaza van az előzőnek.Itt nem arról van szó,hogy piszkálni kell a kutyát evés közben,hanem hogy egy kutya semmilyen körülmények között nem moroghat gazdájára,akármit is csináljon.
2012. márc. 25. 20:46
 22/28 anonim ***** válasza:
91%
nekem rotim volt,igaz,kiskora óta én neveltem,akkor sem morgott rám se nagyobb korában.Igaz én ok nélkül soha nem vettem el a kajáját,sőt nem is B.SZOGATTAM.Ha elvettem,azért mert többet,kevesebbet tettem,volt benne valami,ilyesmi.Soha egyetlenegyszer nem fordult elő ilyen.
2012. márc. 25. 20:46
 23/28 Bozsikrisz ***** válasza:

Soha senkire nem morgott a kutyám, bárki elveheti előle a kaját, még akkor is, ha farkaséhes. Nyilván nem örül, szóval nem szoktam ilyenekkel szívatni, de ha arról lenne szó, szerintem egy idegen is el tudná tőle venni.

Rangsor rendben, innentől nincs gond.

2012. márc. 25. 21:26
 24/28 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek a válaszát, hasznos volt!!! :)
2012. márc. 26. 06:00
 25/28 anonim ***** válasza:
Én sem tűröm el. De nem is morog rám meg semmi, úgy nyúlok bele a táljába mikor eszik ahogy akarok, meg a szájából is kivehetem, nincs ilyen gondunk.:)
2012. márc. 26. 09:19
 26/28 anonim ***** válasza:
Nem tűröm el, ha pl kaja közben csinálná abban a minutumban elvenném tőle és következő etetésnél kapná csak meg. És arra a napra ki is zárnám a falkából. (nem szólnék hozzá, nincs játék, nincs semmi)
2012. márc. 26. 10:38
 27/28 anonim ***** válasza:

Nem tűröm, de nem is ehet engedély nélkül főleg azért mert 1: félek, hogy megmérgezik, 2: találkoztunk már döggel erdőn/mezőn, nem lenne jó, ha összeszedne valamit.

Épp ezért én szoktam piszkálni, sőt azzal is "kínzom", hogy percekig nem adom ki az utasítást, hogy ehet, de a kajája már a földön van. Rengetegszer csak simogatom, nagyon ritkán evés közben leültetem és következő utasításig szintén nem ehet (kb 2havonta 1x), sokszor elveszem előle a tálat úgy, hogy azt én tartom és úgy eszik. Van mikor evés közben belenyúlok a táljába és kiveszek egy marékkal és azt kézből kínálom. Ha csontot kap akkor azt bármikor oda kell adnia nekem.

Nyilván nem ezzel szórakozom nap, mint nap hogy a saját kajájáról letiltom, de néha megteszem és nem szórakozásból meg azért, hogy most hogy kitoltam a kutyámmal.

Véletlenül se szeretném, hogy ha pl kisgyerekkel jönnek látogatóba, akkor a kutyának valamit védenie kelljen, akár a játékait, akár a kajáját.

2012. márc. 26. 12:29
 28/28 anonim ***** válasza:
Szerintem sem szabad eltűrni azt hogy morogjon. Valamint egyet kell értenem azzal az illetővel, aki az Animal Planet-es dolgot hozta fel példának. A kutyának tudnia kell hogy hol a helye, nem szabad morognia ha piszkálod, ha nem! Máskülönben majd ő szépen lassan átveszi az irányítást, és lassan te bújhatsz be a nyakörvébe..:-) Az én kutyám egyáltalán NEM morog. Szépen eszik, akár még simogathatom is (habár meg kell említenem, hogy szivatni, piszkálni azért nem szoktam...) a tálkáját is elvehetem tőle.:) Kérdező neked amúgy minek állat??! kicsit furcsán bánsz szegénnyel nem gondolod? csak mert te ember vagy és csak mert te megteheted, még piszkálod is..elég nagyképű, öntelt figura lehetsz...várj inkább így: szánalmas!;)
2012. máj. 26. 14:12
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!