Ti eltűritek ha a kutyátok rátok morog ha eszik és közbe piszkáljátok vagy nem? És ha nem akkor mit tesztek ellene?
Soha senkire nem morgott a kutyám, bárki elveheti előle a kaját, még akkor is, ha farkaséhes. Nyilván nem örül, szóval nem szoktam ilyenekkel szívatni, de ha arról lenne szó, szerintem egy idegen is el tudná tőle venni.
Rangsor rendben, innentől nincs gond.
Nem tűröm, de nem is ehet engedély nélkül főleg azért mert 1: félek, hogy megmérgezik, 2: találkoztunk már döggel erdőn/mezőn, nem lenne jó, ha összeszedne valamit.
Épp ezért én szoktam piszkálni, sőt azzal is "kínzom", hogy percekig nem adom ki az utasítást, hogy ehet, de a kajája már a földön van. Rengetegszer csak simogatom, nagyon ritkán evés közben leültetem és következő utasításig szintén nem ehet (kb 2havonta 1x), sokszor elveszem előle a tálat úgy, hogy azt én tartom és úgy eszik. Van mikor evés közben belenyúlok a táljába és kiveszek egy marékkal és azt kézből kínálom. Ha csontot kap akkor azt bármikor oda kell adnia nekem.
Nyilván nem ezzel szórakozom nap, mint nap hogy a saját kajájáról letiltom, de néha megteszem és nem szórakozásból meg azért, hogy most hogy kitoltam a kutyámmal.
Véletlenül se szeretném, hogy ha pl kisgyerekkel jönnek látogatóba, akkor a kutyának valamit védenie kelljen, akár a játékait, akár a kajáját.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!