Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ti eltűritek ha a kutyátok...

Ti eltűritek ha a kutyátok rátok morog ha eszik és közbe piszkáljátok vagy nem? És ha nem akkor mit tesztek ellene?

Figyelt kérdés
2012. márc. 25. 19:50
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
26%
"4 hónapos beaglem van és én ember vagyok nem állat és basztatni akarom mert csak." Neked nem való semmilyen állat. Majd én jól szájba baszlak, miközben eszel, és elvárom, hogy vágj hozzá jó képet.
2012. márc. 25. 20:07
 12/28 anonim ***** válasza:
89%
Akkor a kedves okostojásoknak üzenném, h remélem azt is mosolyogva nézik végig, amikor a kutyájuk megeszi a mérget, és ők nem vehetik el tőle, mert morog és nem engedi, mivel az övé.
2012. márc. 25. 20:08
 13/28 anonim ***** válasza:
100%

én nem, bár még nem fordult elő

unokatesómnak ilyen a kutyája, nagyot néztem hogy mikor enni adott neki és belerepült egy nagy bogár a táljába, kiakarta venni és elkezdett rá vicsorítani a kutyája, ő meg el kezdett nevetni hogy "ja tényleg, el is felejtettem hogy imádja a hasát és védi a kajáját". én meg csak néztem mert nem volt kedvem kutyaórát tartani neki :D

2012. márc. 25. 20:12
 14/28 anonim ***** válasza:
11%
11-sel TELJES MÉRTÉKBEN EGYETÉRTEK!!!!
2012. márc. 25. 20:13
 15/28 anonim ***** válasza:
100%

Soha nem fordult elő, hogy a kutyám megmorgott volna bármiért is. Nyilván nem szoktam piszkálni, ha egyszer már elétoltam a kaját, akkor nem szoktam elvenni, de van például, hogy még teszek a táljába, ha egy kicsit kevésnek látom, vagy épp ellenkezőleg elveszek belőle, ha véletlenül túl sokat adtam.

Nagyon sokszor előfordult már, hogy valamit felvettek séta közben, múltkor például egy rendkívül gyanúsnak látszó sonkadarabot, ami elég sok gondot okozhatott volna, ha nem tudom azonnal elvenni és letiltani róla a kutyát.

2012. márc. 25. 20:15
 16/28 Tyler913 ***** válasza:
91%

Megint beleszól egy-két hülye,akinek lövése sincs a kutyatartásról,de osztja az észt.

Nekik üzenem: a kutya nem ember,hanem falkában élő ragadozó állat! A falkában pedig minden a falkavezért illet,akinek joga van beleenni a másik kajájába,elvenni,amit talált,elhajtani bárhonnan,stb.

Ha egy kutya félti a kajáját a gazdától,ott baj van a falkasorrenddel.Az enyém speciel még soha nem próbálta velem,mivel kicsi kora óta szilárd falkasorrenddel van nevelve.Ha megpróbálna,azonnal menne a stricifüles.

2012. márc. 25. 20:17
 17/28 anonim ***** válasza:
Nem tűröm el de nem is teszi.
2012. márc. 25. 20:29
 18/28 anonim ***** válasza:
26%
Azért én nem piszkálnám kajálás közben. Bár az is igaz, hogy neki elvben sztem soha nem lenne szabad morognia a gazdájára.
2012. márc. 25. 20:36
 19/28 anonim ***** válasza:
33%
Való igaz, hogy nem szabad tűrni, hogy a kutya megmorogja a saját gazdáját. Az viszont alap, hogy nem piszkáljuk az állatot evés közben. A kérdező még valóban nem nőtt fel az állattartáshoz, nem való még neki. Egy ilyen ostoba kölyökre egy gilisztát nem bíznék rá, nemhogy egy kutyát.
2012. márc. 25. 20:40
 20/28 anonim ***** válasza:

DE! igenis nagyon fontos, hogy ha piszkálod a kutyát evés közben, ha nem, nem szabad morognia.

a piszkálás lehet az is hogy megsimogatod. vagy ha van gyereked lehet ő is piszkálná. az Animal Planet állatrendőrség részeiben mindig van egy ilyen teszt, hogy evés közben simogatják, meg el akarják tőle húzni a tálat, és ha morog vagy beleharap a műkézbe akkor el is altatják mert így nem lehet örökbe adni.

2012. márc. 25. 20:43
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!