Mi a véleményetek a Sacaházi mudi kennelről?
Tapasztalatok?
Menthetetlenül beleszerettem a fehér mudiba és úgy olvastam ő kifejezetten fehér mudikat tenyészt.
Tulajdonképpen minden kennelben születhetnek gyönyörű fehér mudik. Nézd meg a Sacaháziak formáját, alakját, tetszenek -e neked! Persze, a jellem is fontos. Nincs tapasztalatom a Sacaházival, jó kennelnek tűnik, de nekem más a mudi-ideálom, mint ami itt az átlag, de ez egyéni ízlés dolga :) Látogass el hozzá, biztos szívesen lát!
Nekem ő a mudiszépség, alakra és fejre is:
Az ő egyik kölyke lett a kutyám, gyönyörű lett :)
Köszönöm a választ.
A gulakuti kennelnek van honlapja mert sehol sem találom??
A Gulakuti kennel honlapja megszűnt, már készül az új. A tenyésztőt a következő számon érheted el: +36 30 253 0089
Ha O2-s számod van, a magyarországi számokat annyiért hívod, mint a többi szlovákiai számot.
Most született meg a Sacaházi kennelben a 'T' alom. Szerintem Edina egy nagyon közvetlen, kedves nő, biztos vagyok benne, hogy szívesen megismerne. :)
Ráadásul gyönyörűek a kutyái.
Én a Gulakutit nem javaslom.
Nekem Ő az ideálom, én kutyámnak ő az apja:
De tény, hogy akit az első válaszadó linkelt, is nagyon-nagyon szép ^^ már néztem is valahol
A Kormosváriban is születnek néha ordas kutyák, pedig nagyon jó kennel. Nekem is ordas az egyik mudim. :) Ez amolyan még a különolegesen (ritka fajta) belül is különleges dolog.
Ha inkább hobbikutyát akarsz, akkor én ajánlom a Gondűző-Alkonyat kenneltg is. Szerintem elképesztően szép kutyáik vannak, és nagyon színesek. Sőt még a Mudimentőknél is láttam fehér mudit néha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!