Új kutya? Tapasztalat mudival? Tippek?
Nos, nekem szüleim nem engednek ide még egy kutyát. De ez nem ér, szeretnék nagyot sétálni (csivava nem jön amstaff futni jár). Mamámék a szomszédba laknak 1 hónapja halt meg az idős tacskójuk, de maguk után hagyott egy puli kölyköt, arra gondoltam hogy esetleg oda, mert a puli is hiányolja a társát, persze minden nap mennék sétálnék velük, játszanék, utána sajátokkal.
Ez nagyon sz.r ötlet szerintetek?
Bele se fogjak? :/
Esetleg tippeket muditartással kapcsolatban várnék ha kutyus nem is lesz:)
u.i.: egy tenyésztőnél már nézegettem szóval nem olyan hogy azt se tudni ki fia-borja.
A mudi nem való idősebb embereknek (nem rosszból mondom)! Ők valószínáleg nem fogják nevelni, játszani vele, sétáltatni. Ő egy egygazdás kutya. Nem igazán jó olyanra, hogy egymás között adogassák, hogy mama a gazdája de közben más sétáltatja meg játszik vele. Neki olyan gazdára van szüksége aki mindig vele van, akiről tudja, hogy az igazi és egyetlen, és aki ért a neveléshez. A mudi érzékeny kutya, szüksége van rá, hogy rendesen neveljék.
A pulinak nem egy másik kutyára van szüksége, hanem egy emberre aki foglalkozik vele. Persze ha nem foglalkoztak vele eddig akkor hiányolja a társát, de a kutyának az igazi társa az ember- ez a háziasítás csodája.
Szerintem bőven elég nektek 2 kutya + a puli. Gondolj bele, hogy másoknak egy sincs! Ennyi kutya rengeteg idő és pénz, amit a szüleidnek kell fizetni...
Igaza van az első válaszolónak, Neked felesleges még egy kutya, hisz ott van 3!!!
A stafforddal, csivavával, pulival miért nem lehet sétálni, tanítani, játszani???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!