Minden kutyám az árnyékom?
Volt már 3 kutyám és mindegyik úgy követett mint ha az árnyékom lenne!
Most 3 hete van itt az új szerelmem és állandóan jön utánam!:)
De csak utánam!Párom után csak akkor ha zacskó csörgést vagy valami kajára emlékeztetőt hall!
De ha én kimegyek a szobából akkor jön!Főként ha a konyha felé megyek,de simán jön ha másik szobába vagy wc-re megyek!
Egyébként szuka kutyáról van szó!
Sokat vagyok vele és nagyon szeretem,de kicsit néha idegesít hogy utánam koslat!
Főleg ha csak egy pohár vízért megyek!
De miért pont utánam jön?Párom után miért nem?Engem jobban szeret?
Úr Isten te miről beszélsz?
Nem remegve jön utánam hogy mit csinálok,hanem csak kimegyek és kijön és lefekszik ahova épp akar és ott van és ennyi!
Eszébe nem jut lent akárkitől is megvédeni!Tök kiegyensúlyozott!És ugye nem gondolod komolyan hogy egy 5 éves kutyát jutifaliztatok meg tanítgatok?
Majd mindjárt eljutunk odáig hogy a nyúl viszi a puskát...lehet ő sétáltat engem nem? :D
10-es!
NORMÁLISAN!
Mindent normálisan csinál!Egy fél szóból megérti mit akarok!Sose senkit nem ugat meg!
Az itteni kis vérebek habzó szájjal vicsorognak az enyém meg le se szarja!Abszolút nem viselkedik védelmezőként!
Tegnap póráz nélkül sétált,és 2 kutyával is össze találkoztunk amiből egy elmebeteg volt...az enyém rám nézett,mondtam hogy nem és ment a dolgára tovább és lesz*rta a kutyát!
Hát basszus 3 kutya után csak tudom hogy mikor viselkedik dominánsan....
Semmi domináns viselkedés nincs benne,csak otthon szereti ha a közelemben lehet!Ez lett volna a kérdésem de mindjárt ott tartunk hogy egy 70 kilós kutya megeszi reggelire!:)
Hát no komment!....
Óóó kérdező, látom Rád is kár volt pazarolnom az időmet.
Már miért ne jutifaliznál az 5 éves kutyával???
Talán nincs neki szellemi teljesítőképessége?
Fogyatékos netán?
És nem gondolom, hogy ezt a hangnemet kellene megütnöd a válaszomra, mert csupán segítőszándékkal írtam, amit írtam.
Mellesleg tisztán látszik a válaszodból, miért követ a kutyád:
BIZONYTALAN VAGY.
Csak a bizonytalan emberek lesznek ingerültek ilyen helyzetben.
Innentől szerintem nincs miről beszélni.
Megadtam a könyvcímeket. Ha szebbé, jobbá szeretnéd tenni a szerelmed életét, olvasd el.
Először azt írod, hogy még a WC-re is jön utánad, aztán meg azt, hogy nem is jön.
Hidd el én pedig többszáz kiképzett kutya után tudom, hogy mit beszélek.
És mi a megoldás?
Az elég, ha nem engedem neki, hogy kövessen?
Hogy ha bemegyek a szobába és utánam akar jönni, rászólok, hogy menjen vissza a helyére?
14!
Jah,hát persze hogy én vagyok a bizonytalan mert itt mindenki akkora szakember hogy szent írás a szavatok!!
(tisztelet a kivételnek)
Hát igen,tényleg kár volt írnod....baromságokat!
Annyit kérdeztem hogy otthon(!!!!!) követ!
Ebből te kikövetkeztetted hogy annyira alatta vagyok a ranglétrán hogy egy 70 kilós kutyának neki megy!:D
Ez igen!Hogy én erre hogy nem gondoltam!
3 kutya után,meg pár könyv olvasása után már csak el tudom dönteni hogy mikor dominál le a kutyám!
Igen azt írtam hogy mindenhova jön,de akkor helyesbítek!SZINTE MINDIG!
Tehát van hogy nem de a jellemző hogy jön!Heti 2 követésért nem írom ki a kérdést!
Nem lehet hogy azért jön utánam mert pár hete van itt,5 év után új környezet,új hangok,új szagok,új minden és én meg elkényeztetem,és lehet velem érzi magát a legnagyobb biztonságban?
Nem mellesleg nagy bélpoklos és állandóan én adom a lopott falatokat és simogatom sokat és lehet azért jön utánam feszt?
Tehát más eshetőség szerintetek nincs?Csak a dominancia?
Hát szuper!
Akkor legyél kedves tippeket írni hogy mit csináljak hogy ne kövessen?
Egyébként nem érdekel hogy ott döglik le ahol én tevékenykedem,mert miért ne lenne a közelemben ha otthon vagyok....csak akkor bosszant ha egy nyamvadt pohár vízért megyek ki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!