Szerintetek ha a kutyám csak szinhúst eszik meg tápot de a tápot nem szereti pedig keverem mit tegyek? ( prémium táp)
finnyázik, mert hagyod neki.
vagy állíts össze BARF menüt csak nyers húsfélékből (de ne kizárólag színhúsból!) vagy adj neki csak tápot.
csak egy gondolat: önszántából még nem halt éhen kutya :)
etetni úgy kell, hogy adott időpontban naponta 1x vagy 2x leteszed elé a tálat, engedélyt adsz az evésre, aztán addig hagyod előtte, míg eszik. ha elkezdi a kilátást csodálni, vagy a bárányfelhőket számolgatni, akkor elveszed tőle, és legközelebb a következő etetésnél ugyanazt az adagot adod neki.
Hát a csak színhús az kemény!:D
Gondolom, kistestű, mert ha ezt az én KÁJ-om csinálná hamar rámenne a gatyám.
Én Happy doggal etetek, azt minden kutyám szereti.
Néha kapnak csirkefarhátat, nyakat, nyesedéket, ha kutyabarát, akkor házikoszt maradékot.
Az Acanát viszont nem szeretik.
Próbálj ki esetleg más tápot.
(Ingyenes mintát kapsz a boltokban)
És amúgy igaza van az elsőnek.
Nem kívánságműsor... ha egészséges, nincs baj a fogazatával, és nem azért nem bírja a szárazat, akkor rá fog fanyalodni.
Lehet, hogy 1 napig oda sem fog szagolni, de másnap, legkésőbb harmadnap belátja a dolgokat...
Amúgy ha nagyon nem csúszik a száraz, én a cicáimnak csirkenyakat főzök ki, a jó zsíros lével pedig leöntöm a száraztápot. Egyből jobban fogy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!