Mi a véleményetek a Brit Premium Junior Medium tápról?
Igen, nagyon jó táp, az etetési útmutató nagyjából helyes. Pontosan nem tudom, mert hiperaktív kutyám van és tényleg rengeteget mozog,jelenleg kb a csomagoláson előírt mennyiséget kapja és mellé adok neki negyed annyi főtt húst rizzsel és gyönyörűen néz ki. De az első 1-2hétben mikor váltottunk még nem kapott mellé semmit, mert kevesebbet voltunk kint és akkor se kezdett fogyni/hízni.
A kutyám gyönyörű tőle, jól is érzi magát, mint már írtam hiperaktív, nem volt gond a váltással se és a végtermék is rendben van.
Fehérjetartalommal vigyázzatok. Én Brit Care Junior Large Breed táppal etettem, meggyűlt vele a bajunk, nagyon magas volt a fehérjetartalma. Most a sima Brit-tel etetek, a bárányos-rizses felnőtt táppal, remélem ezzel minden rendben lesz.
Ezeknek a tápoknak mennyi fehérjetartalma?
Igen! De képzeld, az is érdekes, hogy pl. a Brit Care Junior Large Breed tápjánál többet kell adni, mint a sima brit junior (asszem XL, de nem is tudom hogy hívják azt a tápot pontosan) tápnál!
És nekünk gondot okozott a magas fehérje. A Brit tápból is egyrészt ezért adok a 8 hónapos bullmacimnak felnőttet, mert ennek olyan a fehérjetartalma, ami számára még jó, mert a brit junior tápoknak is elég magas ill. a másik, hogy hypoallergén tápnál akartam maradni, ráadásul a csirkés tápokra allergiás, így bárányos-rizsest kap.
Hàt igen, lehet, hogy rosszkor vàltottunk. De az is érdekes, hogy fél éves koràig 29%-os fehérjetartalmù tàpot kapott, majd utàna pàr hétig 23%-osat. Ezt követően jött a Brit Care a 28%-os fehérjetartalommal.
Azt sem értem igazàbòl, hogy hogy lehet az, hogy a Brit prémiumtàpbòl egy harmaddal kevesebb kell neki, mint a Brit Care szuperprémium tàpbòl. Amikor elvileg kevesebb kell a jobb minőségűből. Na mindegy, remélem ez a tàp nem okoz majd növekedési problémàt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!