Yorkie vagy Mopsz?
Figyelt kérdés
2009. jún. 3. 11:29
22/64 anonim válasza:
Ja és tudod rengetegen vesznek (sajnos) kis kutyát menőzésből, mert olyan cuki, mert stb... Nézz el egykét menhelyre, vagy nézd meg a "hírességeket", vay egyszerűen csak menj el egy gazdagabb hely felé, ahol nem a kertesházak dominálnak (de már ott is terjed) és számold meg hány kutya van... Már nálunk, itt a főváros mellett, annyi kis kutya van, hogy csak nézek pedig itt csak kertesházak vannak. De már a ritka fajtákat is felvonultatták. Persze yorki, havanese, westi, spicc és mopsz is hemzseg már a környéken...
24/64 anonim válasza:
Látom nem mert hozzászólni, mert eddig már már nem terjed a kutyás tudományod... xD De nem is vitázni akartam, mert sajna így van a kis kutyákkal... A másikat meg nem csak én állítom, hanem a közvélemény és a szakleírások is.
26/64 anonim válasza:
A mopsz 2 éves koráig hiperaktív kutya, akit már ilyenkor következetesen kell nevelni. Ami könnyen elérhető, ugyanis természetéből fakadóan utálja, ha a gazdája haragszik rá, és mivel szeret enni, ezért a jutalomfalatkákkal is kitűnő eredményeket érhetünk el nála, viszont vigyázni kell, mert hízásra hajlamos fajta.
Rendkívül jó természetű, nyugodt és kiegyensúlyozott. Szereti a gyerekeket és sosem agresszív. Kiválóan tartható lakásban, sőt rövid orra miatt nem élhet egész évben a kertben. Az orr sajátossága, azon röfögő és prüszkölő hangok, amelyek oly jellemzőek rá. Szóval a mopsz igazi családi kutya. Kedves, kiegyensúlyozott és nyugodt. Nem zavarja a szomszédokat, ugyanis csak ritkán ugat, de nem bírja a nagy meleget és hideget.
27/64 anonim válasza:
mopsz, mert a legédesebb kutyák a világon!!
28/64 anonim válasza:
Nekem van egy 2 éve yorkim!Nagyon imádnivaló és hamar szívhez nő! Én ezt ajánlom
29/64 anonim válasza:
Nekem 2 éves yorkie kan kutyám van. ♥♥♥Imádom♥♥♥
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!