Melyik yorkie kennelek jók? És yorkival lehet agilytizni?
2011. szept. 24. 22:12
1/6 anonim válasza:
Mindkét kennel nagyon szimpatikus, bátran merném ajánlani bármelyiket közülük.
Természetesen lehet agilityzni a yorkival, hiszen terrier, imád mozogni.
2/6 anonim válasza:
A másodikról én rosszat hallottam. Egy yorkies (kiállít, tenyészt) patellás kutyát vett innen eredetileg kiállításra. Ami mondjuk előfordulhat, viszont szerződés-ide vagy oda, a tenyésztő nem vállalt be semmit... Nekem itthon az Alézi kennelt dicsérték, meg azt, ahonnan mi fogjuk venni a picit, ez az Árminházi, külföldön meg (Szlovákiában) a Joranza kennelt. Az elsőt én nem ismerem, nekem rájuk mondták, hogy jó helyek.
3/6 anonim válasza:
Ja, és ne utolsó szempont volt nálunk, hogy mindamellett, hogy az Árminháziban pont azokkal a vérvonalakkal dolgoznak (Devils of York, Joranza) ami nekem nagyon tetszik, a kutyáik standard méretűek és a kicsik is azok lesznek majd. Mi semmiképpen sem szerettünk volna mini méretű babát.
4/6 anonim válasza:
Az Árminházi egy nagyon megbízható kennel!
Nagyon korrekt a tenyésztő, a kutyái is szépek és egészségesek.
Nekem a Strázsavári is szimpatikus, már csak azért is, mert nála viszonylag nagy méretű yorkik vannak:)
5/6 anonim válasza:
Szia utolsó! Kutyád van tőle? Vagy honnan ismered?
6/6 anonim válasza:
Sziasztok!Az Árminházi kennelből SENKI ne vegyen kutyát mert csak addig kedvesek amig el nem visszed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!