Kikészít, normális ez?
Figyelt kérdés
3 hónapos vizslám 1 hete van itt és szinte egész nap én vagyok vele és ahogy felkelek( felkelt) Szét tép szó szerint. Egész nap csak harcolok vele és belefáradtam, nem tudom úgy meg simogatni hogy ne harapna ahol ér. Tépi a ruhám és belemélyeszti a fogait ( még jó hogy picik) de megérzem és fáj. Elején tűrtem. Már ráütök az orrára vagy a fenekére de nem hagyja abba :S ha nem csinálok semmit akkor harap :S Nem bírok vele és be vagyok zárkózva egész nap a szobámba már félek ki menni :S Ha valaki azt írja csak játszani akar akkor jöjjön ide és nézzük meg :S Tesóm anyum is bántja de nem ennyire :S Mit tegyek? Valaki segítsen :S2012. febr. 9. 10:31
31/36 A kérdező kommentje:
Semmi pénzért ne adnám el és nem tenném ki! Tegnap is rossz volt nagyon és elfáradtam vártam, hogy anyu megjön délután és ő lesz a soros erre lejött a seb a sérvéről és csúnya volt neki kerítenem kellett kocsit és rohanni a dokihoz mert mondta hogy vigyem be azonnal és megnézni annyira ideges voltam, hogy mi lesz vele. 7-re haza vergődtünk tanulni sem tudtam tegnap és k.o voltam, de örültem hogy nincs nagy baj! Nem állatkínzó vagyok, de ezekre hogy készülhetnék fel ha nem volt még KÖLYÖK kutyám? Héten szervek kutyás könyvet és kiolvasom! Nagyon is tisztában voltam vele hogy hiperaktiv és mágnes kutya! Imád engem és is őt, de a harapása fájt nem tudtam mit csináljak vele, de belejövök lassan. Rosszindulatú emberek elhúzhatnak a ...., mert sok van itt belőlük!!
2012. febr. 10. 09:28
32/36 anonim válasza:
Kedves kérdező, ha Miskolc környéki vagy esküszöm elmegyek.
Házilag megtanítottam egy rotit és egy roti keveréket, szerinted pont egy vizsla lenne kihívás?
Alapvetően mindegyik kutya és semmi másra nincs szükségük, csak egy határozott vezetőre. Ennyi a kulcs az egészhez.
33/36 A kérdező kommentje:
Az leszek, de nem egy hét után!! Veszprémi vagyok!
2012. febr. 10. 10:05
34/36 anonim válasza:
A határozottség pont nem idő kérdése. Vagy határozottan viselkedsz vagy nem. Ennyi.
35/36 anonim válasza:
Igen, fel kellett volna készülnöd. Kutyanevelésről még a kutya hazavitele ELŐTT illik tájékozódni, hogy rögtön jól csinálj mindent, mert az sokkal egyszerűbb, mint később javítgatni, és a kutyának is sokkal jobb, ha nem változnak folyton a szabályok. Szóval azért ne hidd, hogy mindent jól csináltál. Örülök, hogy segítséget kérsz, de azért lett volna dolgod, amit elmulasztottál.
36/36 A kérdező kommentje:
Nyugodjatok meg jól felkészültem :) CSAK azzal nem hogy harapni fog és erre kaptam itt segítséget, de nem tőletek :) Semmi más probléma nincsen. Nem kiképezni akarom a kutyámat ahhoz nem kell tanács köszönöm!
2012. febr. 10. 13:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!