Szerintetek normális ez? Kikészít!
Figyelt kérdés
Apa minden nap csak úgy megfenyeget mióta megtudta, hogy egy fiúval voltam kinnt. Hiába mondtam neki, hogy anya tudja, azt mondta erről majd beszélgetünk.2010. júl. 13. 20:31
1/6 anonim válasza:
kérdezd meg hogy:apu fel szeretnél világosítani?mert ha igen akkor üljünk le majd én mesélek:D!
Na ez csak vicc, de sztem mond meg neki hogy anyukád tud róla és nem tiltja.Vagy ha nem hallgat rád szólj anyukádnak hogy közölje vele hogy tud mindenről.
3/6 anonim válasza:
Egyáltalán mivel fenyeget? És hány éves vagy? Tetszik neked az a fiú, vagy csak barátok vagytok? Elég kevés az info.
4/6 A kérdező kommentje:
14L vok és a fiú több, mint barát. Az a másik gond, hogy messze lakik tőlem és nem tudtam bemutatni. És apa szerint nem elég, ha anya tudja, mert túl sokmindent enged meg-.-
2010. júl. 14. 10:15
6/6 anonim válasza:
Ez hüjeség...mégis mivel fenyeget egy 14 éves lányt csak úgy az apja?
És mit csináltál a fiúval?Mert nem hiszem hogy apád azért fenyegetne meg mert beszélgettél vagy esetleg sétáltál egy fiúval.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!