Ez a fogzás kikészít. Normális, h üvöltözök egy 5 és fél hónapos kisbabával? Van egyéb tanácsotok, azon kívül amit már kipróbáltam?
És ha többet kimozdulnátok? Nem terelné el a figyelmét a fájdalomról? Nem aludna be séta közben? Te is kikapcsolódnál.
Egyébként mi fogzás nélkül sem alszunk sokat, felváltva kelünk a párommal. Én nappal és éjjel, a párom hajnaltól reggelig, aztán dolgozik estig. Így én reggel alszom 1,5 órát, meg éjjel megszakításokkal 1-1,5 órákat, így még bírom.
Tudom, hogy nagyon nehéz most neked, de ne kiabálj vele.
Tartogasd ezeket a kirohanásokat a hiszti-korszakra...
Aludj, ha a törpöd alszik napközben is, akkor jobban bírod az éjszakázást!
Pár napig le kell sz..rni a háztartást, rendeljetek pizzát, nem kell főznöd, most egy kicsit csak arra koncentrálj, hogy ezt az időszakot át kell vészelnetek ép ésszel!
Nálunk is bevált a Dentinox, de olvastam itt, hogy nem mindenkinél használ.
Én lefekvéskor szoktam bekenni neki, meg éjjel egyszer, és egészen jól aludt a kislányom.
Most jön a szemfoga, de fura módon egészen nyugodtan alszik, csak egyszer ébred - Dentinox - és alszik tovább.
Kitartás, nem tart már sokáig ez a fog.
Tudom, mit érzel, nálunk az első fog elindulása óta minden egyes fogzási periódus kínszenvedés volt!
Éjszakázás, sírás, nappali dilizés, kimerülés, idegesség.
De előbb utóbb ezen is túl lesztek, pihengess, amíg ő elvan, és aludj, amikor alszik!
Más tanácsot nem tudok sajnos adni.
Túl kell élni ezt az időszakot, hidd el, vége lesz!
Dentinox: fültisztitóra nyomod és alaposan bedözsölöd a fájó részre.
Estére Viburcol (tudom, irtad, hogy nem segit, de a dentinox-al lehet, hogy már jó lesz). Nekünk simán bevált ez igy.
Én is sík ideg voltam rá. Nem evett napokig semmit, csak ivott. Amúgy is sovány. Aztán gondoltam de hülye vagyok, csak félni fog tőlem is.
Azóta amikor fogzik szerencsétlen (most egy hét alatt 3 foga jött egyszerre és a negyedik is már ott fickándozik az íny alatt) ha felhúz kimegyek és otthagyom az etetőszékben. Kicsit lefröcskölöm magam vízzel, elszámolok tízig, majd mosolyogva visszamegyek, megpuszilgatom, és még vagy 5 féle kajával próbálkozom, hátha mégis elfogad valamit.
Nekünk az éjszaka Viburcol, nappal a Nurofen epres jött be kombináltan. Néha kenegetem Dologellel de csak vigyorogva lenyalogatja.
Nálunk már megkezdődött a hiszti korszak is...na hát amit művel :) Tudom nem szabad, de kiröhögtem úgy meglepődtem. Aztán be a víz alá az észhez térítette. Még jó, hogy nyár van...
13 hónapos miniszörnyeteg anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!