Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Miért mondják azt az emberek...

Miért mondják azt az emberek (nem minden ember) a csivavára hogy patkány ; egérke stb. Hogy gondolkoznak ekkor az emberek?

Figyelt kérdés
Tudom ;hogy izlések és pofonok de akk is ha nem teccik valamelyik kutya fajta rögtön le kell horgolni(tisztelet a kivételnek)A csivavára mindig azt mondják h ez nem kutya hanem cica vagy kis patkány stb... Miért van ez így?
2009. jún. 1. 12:56
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
szerintem aranyosak de csúnyák a kopaszkutyák...mellesleg a szfinx macska sem egy szépség... nem értem, miért kell így elcsúfítani a kutyákat... annál szebb egy kutya minnél jobban hasonlít a farkasokhoz. Szerintem.
2009. jún. 1. 15:40
 12/12 anonim ***** válasza:

Szia!

Az én kutyám egy menhelyi kutyus.Annyit tudtam csak, hogy nem lesz térdnél nagyobb valószínűleg...

Úgy néz ki mint egy mini agár, mármint a teste, és rövid fekete szőre van és óriási gülü szeme.Nekem ő a legaranyosabb, legszebb.Viccből szoktam neki mondani néha, hogy Gülüke.

DE volt már aki azt mondta, hogy csúnya de biztos aranyos.Először kicsit rosszul esett, aztán már nem érdekel azóta sem ha valaki beszól.

2009. jún. 1. 18:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!