Miért mondják azt az emberek (nem minden ember) a csivavára hogy patkány ; egérke stb. Hogy gondolkoznak ekkor az emberek?
Talán, mert úgy néz ki megy kis patkány hosszú lábakon?
Ha szeretet a csivavát, akkor azt is el kell fogadnod, hogy tényleg így néz ki. Ne akadj ki rajta.
Én személyszerint őzpatkány kutyának hívtam őket régebben, de rájöttem, hogy egy normális, hosszú szőrű csivava szép kiskutya(eredetileg ha jól tudom hosszú szőrű volt a fajta), a túlszaporított gülüszemű rövidszőrű meg egyszerűen csúnya. Szerintem...
De ettől még más tarthatja szépnek a rövidszőrűt is.
Azért, mert hasonlít, és ezt ne sértésnek vedd, inkább poénnak, tényleg hasonlít. Van, aki a saját kiskedvencét is "gúnyolja" poénból valamilyen tulajdonsága miatt.
Nekem pl. volt egy zöld hullámos papagájom, és mi "pici t-rex-nek" hívtuk, mert néha nagyon olyan volt, főleg, ha valamit nagyon akart, de bántani senkit nem bántott. A mostani egyik kis nimfám meg egy kis kéjenc, az anyja meg tökmag-mániás éhenkórász, és mondjuk is rá, de ebben nincs rosszindulat.
Ha téged zavar, ne figyelj az ilyenekre, de ne vedd rosszindulatnak.
Szia! Nekem két meztelenem van, az egyik powder, a másik kopasz. Hallanád én miket kapok! A powderen röhögnek: hogyhogy meztelen, hiszen szőrös, a kopasz pedíg meztelen csivava, meg patkány, és hasonlók! Nem kel törődni az ilyenekkel, lényeg, hogy neked tettszen, és szeresd!
Üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!