Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Miért engedi be néhány ember...

Miért engedi be néhány ember a kutyáját a lakásba?

Figyelt kérdés
?
2009. máj. 30. 10:58
1 2 3 4 5
 41/49 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk 2 kutyánk van és mind a kettő kint van.Egy hatalmad Bernáthegyi és egy Labrador.Nem hiszem,hogy a hatalmas Bernáthegyi jól érezné magát a házban.Főleg nyáron.Jó az tényleg igaz,hogy egy Csivavát és Yorkit nem lehet kint tartani.
2009. máj. 31. 19:11
 42/49 anonim ***** válasza:
52%
Mekkora kamu már h tenyésztő vagy!!!:D:D egy tenyésztő nem tesz fel ilyen kérdést,mert tisztában van a kutya szükségleteivel!!! egy tenyésztő tudja mi jó a kutyának és mit vonz maga után és nem azt nézi kinek milyen ingatlanja van mekkora a kerte stb... ezek eddig belőed mind hiányoznak! a tenyésztő valóban megválogatja kinek ad el kutyát,de elad bérházba is még akár német dogot is,hogyha megfelelően táplálják, gondozzák, mozgatják a kutyát!!! jah és igen én tudok olyan tenyésztőről aki a lakásában tartja a kutyát nemis egyet tudnék mondani,jah és olyat is tudok aki bérházba tenyészti a kis törpe snauzerjeit!!! hol vagy te tenyésztő?milyen kutyákkal foglalkozol? mi a kennel neve? elmondom mi a te bajod: az h kaptál itt a felesleges kérdésedre hideget-meleget,valamelyik sziven ütött és mivel nem tudsz már mit irni és bizonyítani h márpedig jobb a kutyának kinn az udvaron,ezért kitalálsz egy ilyen hazugságot h tenyésztő vagy! szánalmas majom vagy nem pedig tenyésztő:D:D:D:D ÜDV
2009. jún. 1. 13:34
 43/49 A kérdező kommentje:
Te meg egy nyomorék vagy amúgy köszi elég ennyi válasz ezek szerint még nem jöttem ki a gyakorlatból és tudok kamukérdést feltenni ez a kérdés arra irányult hogy pár napja feltettek itt egy kérdést hogy miért nem engedi be néhány ember a kutyáját a lakásba ezért tettem fel ezt az ironikus kérdést amin jót röhögök, egyébként nem tartozok neked magyarázattal hogy mit tenyésztek de egyébként Berni pásztorokat tenyésztek 14 éve és igen szép eredményekkel
2009. jún. 1. 20:30
 44/49 anonim ***** válasza:
65%
hehe mekkora balf@sz szar alak vagy már!!! sztem összesen lehetsz 14 éves! hát nekem megnem fordulna a fejemben feltenni egy ilyen "kamu kérdést" meglett ember létemre és ezzel felvágni gyerek módjára,hogy milyen jót nevetek!:D:D:D hagyjuk már!!! bár lehetsz te tényleg idősebb akkor viszont ez szegénységi bizonyítvány számodra:D és még henceg is vele!!
2009. jún. 2. 09:40
 45/49 anonim ***** válasza:
69%

Mirtse Áron neve talán mond valamit. ???

legjobb tudomásom szerint volt berni pásztora is .

és nem családi házban,hanem lakásban éltek ,és ezt többször le is irta ( a berni mint munkakutya )!

kedves kérdést feltevő , neked megadatott ,hogy gyönyörű kutyákat tartsál a saját kertedben és keneledben.IRIGYELLEK, nem a kertedért, a kutyákért.

nekem sajnos csak egy nagyobb lakásom van.így a családommal és egy kutyával osztjuk meg a teret .van hol lehet a kutya,és van ahol nem .

viszont szeretjük,foglalkozunk vele,ő pedig ONTJA RÁNK A SZERETETÉT ,meg a szőr szagát ha vizes :):):)

jót tesz a gyerekek nevelésében, és kitűnően oldja a streszt is .mióta velünk él ,kevesebb a hangos vita,és NEM TESZÜNK FEL HÜLYE ,BEUGRATÓ,KÉRDÉSEKET EGYMÁSNAK :)

különben szép számmal válaszoltunk , tehát nem kéne megalázni koma !!:)

meghívnálak egy sörre, de nem biztos hogy eljönnél ?:)

2009. jún. 2. 10:39
 46/49 A kérdező kommentje:
ismerős a név de nem ugrik be hogy ki-ő de kutyás oldalon láttam már a nevét úgy emlékszem
2009. jún. 2. 15:21
 47/49 A kérdező kommentje:
utolsó előtti válaszoló nem süllyedek a szintedre hát még egy rendes mondatot sem tudsz leírni csak a káromkodás az megy
2009. jún. 2. 15:23
 48/49 anonim ***** válasza:
69%

Ha érdekel egy kicsit is ,a feltett kérdésedre adható szakmailag megalapozott válasz : Mitsei Áron .

keress rá,nézz utánna.

ha ,viszont " csak vitát akartál generálni a kamu kérdéssel " sikerült.

bár talán nem is olyan kamu. hiszen nem vagyunk egyformák .

én megtettem .

sokat tanultam, bár van még sok ,mit tanulhatok :):)

berni pásztort tartok ,lakásban !!

be-be-be :)

néha ,akár 4 órát is bezárom !!9-13-ig egyedül van .

hú-ha.

övé az egész , nem kicsi lakás.

dehát, ez van!

szerinted érdekel a véleményed ?

nagy család ,sok ember , sok élmény éri a nap 24 órájában .

állataszisztált terápiás munkát végez .

és ügye nekik a lakásban tartás ,szinte javasolt .:):)

2009. jún. 3. 11:47
 49/49 A kérdező kommentje:
hát engem nem érdekel a véleményed nem téged az enyém
2009. jún. 3. 15:08
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!