Hogyan vegyem rá a páromat a kutyára? NAGYON FONTOS!
Figyelt kérdés
Nos arról lenne szó hogy mi a párommal 3 hónapja költöztünk össze, az Ő lakásába. Előtte kb fél évvel megbeszéltük h a kutyám aki amikor még anyámnál laktam otthon ott volt, hogy jöhet. Utána költözés előtt 2-3 héttel meggondolta magát és mondta hogy az ő házába kutya nem jöhet ezért döntsem el hogy mi a fontosabb, hogy a kutya legyen velem vagy ő mert ő nem költözik össze ha a kutyát nem hagyom anyámnál. Ami meg szakításhoz vezet. Anyámmal megbeszéltük h a kutya marad. Ja amúgy bérházról van szó. Kicsi termetű a kutya, anyám beleegyezett. De, ez volt 3 hónapja. Ma megmondta hogy a kutyának mennie kell mert hullik a szőre és belefáradt meg hogy lehet megy ki külföldre és a kutyát alapból el kellene vinni valahova. Én nem akarom idegennek adni mert a szívem megszakadna és ismerem a kutyámat is 6 éve van nálunk és ő is belebetegedne ha új gazdihoz kerülne. Megígértem a páromnak hogy ha kell 4 hetente hordom majd a kutyát kozmetikushoz megnyíratni meg minden de megmondta hogy ha nem értettem meg h oda nem mehet kutya akkor pakolhatok...mert hogy ő undorodik a házban a kutyától. Ahhoz képest mikor ő is még otthon lakott nekik is volt otthon kutya...mégsem volt semmi baja vele...egyszerűen nem tudom mit tegyek. Bele fogok betegedni ha a kutya más gazdához kerül. Hogyan vegyem rá a páromat hogy jöhessen hozzánk?????2012. jan. 14. 21:04
51/56 anonim válasza:
A párod cselédnek tekint. Meg is mondta egyértelműen: ha nem csinálod azt, amit mond akkor pakolhatsz. Most nem csak a kutyáról van szó. Gondold végig: Ő milyen áldozatot hozott érted? A párodnak nem Te vagy fontos, hiszen ahogy látom könnyen lecserélhetőnek tart, hanem az, hogy legyen valaki aki mos, takarít, főz utána, akit "csicskáztathat". Ha Te ezt nem szeretnéd, mehetsz, nem fog utánad sírni, hanem keres valaki mást.
52/56 anonim válasza:
Egyébként! Anya nálunk se engedte behozni a kutyát, pedig apa behozta volna. Tesóm irritálta a kutya szag és a velejáró dolgok így anyámat is. A döntés megszületett és nem lett belőle válás. volt az emeletes háznak egy udvari része, és ott fel lett állítva egy ketrec. A lénygeg hogy minden nap el kellett vinni sétálni. Azóta már kertes házba lakunk. Remélem nálatok is van ilyen udvar, ha nincs akkor szerintem ezen a tényen úgyse lehet változtatni. E-miatt meg két érett felnőtt nem fog elválni. A kérdés hogy ti elég érettek vagytok és hogy képesek vagytok-e ezt megtárgyalni, érvekkel és ellenérvekkel.
53/56 A kérdező kommentje:
Kedves 50. válaszoló. Erősen kétlem hogy többet tudsz a kutyákról mint én, mivel nekem a múltam a kutyákról szólt, kozmetikáztam meg kiállításra hordtam kutyákat, szóval eléggé ismerem a kutyákat. A kutyámnak meg nem csak én nem érzem a szagát, hanem olyan ember sem aki pl először jött fel hozzánk, mert a kutyámnak tényleg semmi szaga nincs. Meg is volt lepődve az illető amikor meglátta hogy kutya van nálunk hogyhogy nincs szaga. Nem vagyok hülye, szóval nem írok hülyeségeket. A szőrt meg meg lehet oldani hogy ne legyen, kozmetikával meg egyéb szerekkel.
2012. jan. 15. 12:20
54/56 anonim válasza:
26-os válaszoló. Szégyeld magad szégyen a hozzáállásod primitív vagy és sík hülye.
55/56 anonim válasza:
Itt csak az nem réti a szöveget aki kutya ellenes. A becses párja a kérdezőnek nagy ívben sz*rik a kutyára! NEM ENGEDTE BE AZT AZ OTTHONÁBA! csak igéretett tett, melyet később visszavont!A kérdező édesanyja az,aki belefáradt a kutya gondozásába!
Szerintem pakolj és költözz el! Aki ilyen ultimátumot ad, az nem a szerelmének tekint, hanem egy bentlakásos házvezetőnőnek,aki all inclusive minden szolgáltatást megad...
56/56 anonim válasza:
Aki ilyen döntésre kényszerít, az nem érdemli meg, hogy mellette dönts. Szerintem is pakolj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!