Hogyan vegyem rá a páromat a kutyára? NAGYON FONTOS!
Figyelt kérdés
Nos arról lenne szó hogy mi a párommal 3 hónapja költöztünk össze, az Ő lakásába. Előtte kb fél évvel megbeszéltük h a kutyám aki amikor még anyámnál laktam otthon ott volt, hogy jöhet. Utána költözés előtt 2-3 héttel meggondolta magát és mondta hogy az ő házába kutya nem jöhet ezért döntsem el hogy mi a fontosabb, hogy a kutya legyen velem vagy ő mert ő nem költözik össze ha a kutyát nem hagyom anyámnál. Ami meg szakításhoz vezet. Anyámmal megbeszéltük h a kutya marad. Ja amúgy bérházról van szó. Kicsi termetű a kutya, anyám beleegyezett. De, ez volt 3 hónapja. Ma megmondta hogy a kutyának mennie kell mert hullik a szőre és belefáradt meg hogy lehet megy ki külföldre és a kutyát alapból el kellene vinni valahova. Én nem akarom idegennek adni mert a szívem megszakadna és ismerem a kutyámat is 6 éve van nálunk és ő is belebetegedne ha új gazdihoz kerülne. Megígértem a páromnak hogy ha kell 4 hetente hordom majd a kutyát kozmetikushoz megnyíratni meg minden de megmondta hogy ha nem értettem meg h oda nem mehet kutya akkor pakolhatok...mert hogy ő undorodik a házban a kutyától. Ahhoz képest mikor ő is még otthon lakott nekik is volt otthon kutya...mégsem volt semmi baja vele...egyszerűen nem tudom mit tegyek. Bele fogok betegedni ha a kutya más gazdához kerül. Hogyan vegyem rá a páromat hogy jöhessen hozzánk?????
Lehet, hogy most ezt a dolgot néhányan jelentéktelennek tekintik, DE ha a párod most így sarokba szorít, akkor képzelheted, hogy a jövőben mennyi beleszólásod lesz a dolgokba. Mindig az lesz, hogy az ő lakása, ő dönt. Tapasztalat sajnos.
Szerintem is pakolj inkább.
2012. jan. 14. 21:23
12/56 anonim válasza:
Én is csak annyit tudok mondani, mint előttem már megannyian! Pakolj, sokkal jobban jársz :). Kutya sokkal hűségesebb mint bármelyik ember...
2012. jan. 14. 21:25
13/56 anonim válasza:
Pakolj.
2012. jan. 14. 21:28
14/56 anonim válasza:
Akik azt írták, hogy a kutya fontosabb, azoknak a kutyájuk fog gyereket csinálni? :D OMG, akármennyire és kedvesek és hűségesek a kutyák, ők mégis csak állatok, mi meg emberek vagyunk. Nem szeretném magányosan egy állattal leélni az életem.
2012. jan. 14. 21:30
15/56 anonim válasza:
Hát, én igen, én unkább szeretnék csak a kutyámmal élni egyedül, ha a párom ekkora barom lenne.
2012. jan. 14. 21:33
16/56 anonim válasza:
"Pakolj!" Ennyire azért ne legyél már hisztis p*csa hogy ezen berágsz és szevasz tavasz. A barátod hozott áldozatot és beengedte a kutyát, te viszont annyira se vagy képes hogy elengedd. Az önző viselkedés mintapéldája. Az csak egy kutya, de te lehet hogy az életedet élnéd le ezzel az emberrel, és ki tudja, a kutyának még lehet helye az életebe de nem ilyen agresszívan.
2012. jan. 14. 21:34
17/56 anonim válasza:
ma 21:30
Lesarkítva a dolgot: azért akad még azon a sràcon kìvül sok pasi, aki gyereket tud csinàlni.
2012. jan. 14. 21:35
18/56 anonim válasza:
Inkább feladnál egy kapcsolatot egy kutya miatt? Neked melyik a fontosabb? Melyikük nélkül tudnád elképzelni az életedet? Mennyire szereted a barátodat és ő téged?
2012. jan. 14. 21:35
19/56 anonim válasza:
Kedves 14-es válaszoló, látszik, hogy nem olvastad el rendesen a kérdést. És Te szeretnél valaki olyantól gyereket aki nem veszi figyelembe a Te érzéseidet és nem képes érted áldozatot hozni? A kutya teljes jogú családtag, és tény, hogy nem lehet tőle gyerekünk, viszont sokkal hűségesebb mint bármelyik ember. "A kutya nemesebb lény mint az ember. A kutya hűséges, önfeláldozó és mindenek előtt feltétel nélküli szeretete a legirigylésre méltóbb tulajdonsága amit az ember soha nem tudhat magáénak." Én azt vallom, hogy egy igazi családnak vannak kétlábú és négylábú tagjai is.
2012. jan. 14. 21:36
20/56 anonim válasza:
"Akik azt írták, hogy a kutya fontosabb, azoknak a kutyájuk fog gyereket csinálni? :D OMG, akármennyire és kedvesek és hűségesek a kutyák, ők mégis csak állatok, mi meg emberek vagyunk. Nem szeretném magányosan egy állattal leélni az életem."
Én eleve nem ragaszkodok ilyen görcsösen a család és gyerekek sztereotípiához. Ha találok valakit aki elfogad olyannak amilyen vagyok, kutyával, akkor nyilván boldogan élünk amíg meg nem halunk. De ha nem lesz ilyen, nem kavar fel különösebben.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!