Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hogyan vegyem rá a páromat a...

Hogyan vegyem rá a páromat a kutyára? NAGYON FONTOS!

Figyelt kérdés
Nos arról lenne szó hogy mi a párommal 3 hónapja költöztünk össze, az Ő lakásába. Előtte kb fél évvel megbeszéltük h a kutyám aki amikor még anyámnál laktam otthon ott volt, hogy jöhet. Utána költözés előtt 2-3 héttel meggondolta magát és mondta hogy az ő házába kutya nem jöhet ezért döntsem el hogy mi a fontosabb, hogy a kutya legyen velem vagy ő mert ő nem költözik össze ha a kutyát nem hagyom anyámnál. Ami meg szakításhoz vezet. Anyámmal megbeszéltük h a kutya marad. Ja amúgy bérházról van szó. Kicsi termetű a kutya, anyám beleegyezett. De, ez volt 3 hónapja. Ma megmondta hogy a kutyának mennie kell mert hullik a szőre és belefáradt meg hogy lehet megy ki külföldre és a kutyát alapból el kellene vinni valahova. Én nem akarom idegennek adni mert a szívem megszakadna és ismerem a kutyámat is 6 éve van nálunk és ő is belebetegedne ha új gazdihoz kerülne. Megígértem a páromnak hogy ha kell 4 hetente hordom majd a kutyát kozmetikushoz megnyíratni meg minden de megmondta hogy ha nem értettem meg h oda nem mehet kutya akkor pakolhatok...mert hogy ő undorodik a házban a kutyától. Ahhoz képest mikor ő is még otthon lakott nekik is volt otthon kutya...mégsem volt semmi baja vele...egyszerűen nem tudom mit tegyek. Bele fogok betegedni ha a kutya más gazdához kerül. Hogyan vegyem rá a páromat hogy jöhessen hozzánk?????
2012. jan. 14. 21:04
1 2 3 4 5 6
 11/56 Rotis_lány ***** válasza:
100%

Ilyenkor derülnek ki a legfontosabb dolgok.

Lehet, hogy most ezt a dolgot néhányan jelentéktelennek tekintik, DE ha a párod most így sarokba szorít, akkor képzelheted, hogy a jövőben mennyi beleszólásod lesz a dolgokba. Mindig az lesz, hogy az ő lakása, ő dönt. Tapasztalat sajnos.

Szerintem is pakolj inkább.

2012. jan. 14. 21:23
 12/56 anonim válasza:
100%
Én is csak annyit tudok mondani, mint előttem már megannyian! Pakolj, sokkal jobban jársz :). Kutya sokkal hűségesebb mint bármelyik ember...
2012. jan. 14. 21:25
 13/56 anonim ***** válasza:
100%
Pakolj.
2012. jan. 14. 21:28
 14/56 anonim ***** válasza:
11%
Akik azt írták, hogy a kutya fontosabb, azoknak a kutyájuk fog gyereket csinálni? :D OMG, akármennyire és kedvesek és hűségesek a kutyák, ők mégis csak állatok, mi meg emberek vagyunk. Nem szeretném magányosan egy állattal leélni az életem.
2012. jan. 14. 21:30
 15/56 anonim ***** válasza:
100%
Hát, én igen, én unkább szeretnék csak a kutyámmal élni egyedül, ha a párom ekkora barom lenne.
2012. jan. 14. 21:33
 16/56 anonim ***** válasza:
0%
"Pakolj!" Ennyire azért ne legyél már hisztis p*csa hogy ezen berágsz és szevasz tavasz. A barátod hozott áldozatot és beengedte a kutyát, te viszont annyira se vagy képes hogy elengedd. Az önző viselkedés mintapéldája. Az csak egy kutya, de te lehet hogy az életedet élnéd le ezzel az emberrel, és ki tudja, a kutyának még lehet helye az életebe de nem ilyen agresszívan.
2012. jan. 14. 21:34
 17/56 anonim ***** válasza:
100%

ma 21:30

Lesarkítva a dolgot: azért akad még azon a sràcon kìvül sok pasi, aki gyereket tud csinàlni.

2012. jan. 14. 21:35
 18/56 anonim ***** válasza:
0%
Inkább feladnál egy kapcsolatot egy kutya miatt? Neked melyik a fontosabb? Melyikük nélkül tudnád elképzelni az életedet? Mennyire szereted a barátodat és ő téged?
2012. jan. 14. 21:35
 19/56 anonim ***** válasza:
100%
Kedves 14-es válaszoló, látszik, hogy nem olvastad el rendesen a kérdést. És Te szeretnél valaki olyantól gyereket aki nem veszi figyelembe a Te érzéseidet és nem képes érted áldozatot hozni? A kutya teljes jogú családtag, és tény, hogy nem lehet tőle gyerekünk, viszont sokkal hűségesebb mint bármelyik ember. "A kutya nemesebb lény mint az ember. A kutya hűséges, önfeláldozó és mindenek előtt feltétel nélküli szeretete a legirigylésre méltóbb tulajdonsága amit az ember soha nem tudhat magáénak." Én azt vallom, hogy egy igazi családnak vannak kétlábú és négylábú tagjai is.
2012. jan. 14. 21:36
 20/56 anonim ***** válasza:
100%

"Akik azt írták, hogy a kutya fontosabb, azoknak a kutyájuk fog gyereket csinálni? :D OMG, akármennyire és kedvesek és hűségesek a kutyák, ők mégis csak állatok, mi meg emberek vagyunk. Nem szeretném magányosan egy állattal leélni az életem."

Én eleve nem ragaszkodok ilyen görcsösen a család és gyerekek sztereotípiához. Ha találok valakit aki elfogad olyannak amilyen vagyok, kutyával, akkor nyilván boldogan élünk amíg meg nem halunk. De ha nem lesz ilyen, nem kavar fel különösebben.

2012. jan. 14. 21:37
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!