Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hogyan vegyem rá a páromat a...

Hogyan vegyem rá a páromat a kutyára? NAGYON FONTOS!

Figyelt kérdés
Nos arról lenne szó hogy mi a párommal 3 hónapja költöztünk össze, az Ő lakásába. Előtte kb fél évvel megbeszéltük h a kutyám aki amikor még anyámnál laktam otthon ott volt, hogy jöhet. Utána költözés előtt 2-3 héttel meggondolta magát és mondta hogy az ő házába kutya nem jöhet ezért döntsem el hogy mi a fontosabb, hogy a kutya legyen velem vagy ő mert ő nem költözik össze ha a kutyát nem hagyom anyámnál. Ami meg szakításhoz vezet. Anyámmal megbeszéltük h a kutya marad. Ja amúgy bérházról van szó. Kicsi termetű a kutya, anyám beleegyezett. De, ez volt 3 hónapja. Ma megmondta hogy a kutyának mennie kell mert hullik a szőre és belefáradt meg hogy lehet megy ki külföldre és a kutyát alapból el kellene vinni valahova. Én nem akarom idegennek adni mert a szívem megszakadna és ismerem a kutyámat is 6 éve van nálunk és ő is belebetegedne ha új gazdihoz kerülne. Megígértem a páromnak hogy ha kell 4 hetente hordom majd a kutyát kozmetikushoz megnyíratni meg minden de megmondta hogy ha nem értettem meg h oda nem mehet kutya akkor pakolhatok...mert hogy ő undorodik a házban a kutyától. Ahhoz képest mikor ő is még otthon lakott nekik is volt otthon kutya...mégsem volt semmi baja vele...egyszerűen nem tudom mit tegyek. Bele fogok betegedni ha a kutya más gazdához kerül. Hogyan vegyem rá a páromat hogy jöhessen hozzánk?????
2012. jan. 14. 21:04
1 2 3 4 5 6
 31/56 anonim ***** válasza:
100%
26 os válaszoló: én menhelyen dolgozom. Ismerek egy Kyrus nevű erdélyi kopó keveréket. Amikor a menhelyünkre került vidám, kedves eb volt. Viszonylag hamar befogadták. Most, nemrég azonban a gazdája visszahozta. Összezuhant, azóta az idegeneket keményen megugatja, engem ismer, amikor ott vagyok, folyamatosan nyüszít. Ráadásul ajánlom figyelmedben Hachiko történetét. http://www.youtube.com/watch?v=Hk5aiAsTJS0
2012. jan. 14. 21:51
 32/56 anonim ***** válasza:
0%
Ha én a helyedben lennék, a páromat választanám inkább. A kutyát meg elhelyezném ismerősnél, lehetőleg jó helyen. Nem mindenki tűr meg állatokat a lakásban és ezt tiszteletben lehet tartani. És ettől függetlenül még nem jelenti azt, hogy valaki utálja a kutyákat, csak a lakásban nem szereti.
2012. jan. 14. 21:53
 33/56 anonim ***** válasza:
100%

Én értem, hogy vannak akik a kutyát eldobnák és egy még bizonytalan kapcsolatot választanának. szívük joga,de hogy szinte egyikük sem tud szöveget értelmezni azért az durva.

A srác nem hozott semmilyen áldozatot, a kutya jelenleg az anyukénál van a leírás szerint. A srác egy másodperce sem engedte a kutyát a lakásba, annak ellenére, hogy korábban ezt ígérte. Ez van a szövegben.

2012. jan. 14. 21:58
 34/56 anonim ***** válasza:
100%
Hiába, úgy sem fogják megérteni. Nekik fontosabb egy hazug, önkényes srác, mint a hűséges kutya. Vannak ilyenek, csak ezek lehetőleg messze kerüljék el a kutyákat.
2012. jan. 14. 22:00
 35/56 anonim ***** válasza:
0%

Mert a kutya nem lakásba való mert akkor már mások felsorolták vele jár néhány kellemetlen dolog. Nem itt kéne megkérdezni hanem le kéne ülni megbeszélni!

Senki nem mondta hogy el kell adni a kutyát!

2012. jan. 14. 22:02
 36/56 Rotis_lány ***** válasza:
100%

Pár év múlva meg az lesz, hogy a srác megígérte, hogy lesz gyerekük, aztán hopp meggondolta magát.

Az ilyen pasikra nem érdemes időt pazarolni.

2012. jan. 14. 22:08
 37/56 anonim ***** válasza:
100%

A szüleim szokták kérdezni, hogy mi van akkor, ha eljön az életembe a "nagy Ő", de nem szereti a kutyákat?

Az van, hogy akkor ő nem a "nagy Ő".

Én ilyen vagyok, szükségem van a kutyámra, hogy a lelkem kiegyensúlyozott legyen. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy a kutyám mindennél fontosabb, és mindent hozzá igazítok. De mi összetartozunk.

Ezt csak azt érti aki felelősségtudó, és tényleg szeretettel és tisztelettel van a kutyák irányába.

2012. jan. 14. 22:09
 38/56 anonim ***** válasza:
75%

Ha úgy gondolod, kutyás vagy és az életedet kutyával képzeled el, akkor a pároddal lesznek gondjaid, vagy nem lesz kutyád. Ha csak ez az egy kutyus sorsa miatt vagy gondban és utána eszedbe sem fog jutni kutyát tartani, akkor intézz neki helyet és a pároddal éljétek a közös életet.

Nagyon sok embert ismerek, akik bizony úgy választottak párt, hogy elvárták, az is tolerálja a kutyát.A jobbik esetben az is kutyakedvelő volt.

2012. jan. 14. 22:11
 39/56 anonim ***** válasza:
100%
Az én párom sem szeretne a házba kutyát. Én igen. Idén vennénk házat (most a nagyija házában vagyunk, a kutyák kint), idén vennénk sajátot, és lesz egy szoba, ami kintről is megközelíthető, ahová bejöhetnek. Ez egy korrekt kompromisszum. Amit ez a fiú csinál, az aljas zsarolás. És ha gyerek lesz, aki sír állandóan, akkor is pakolhatsz, mert ő nyugodtat rendelt? Amúgy vegyél furminátort, rengeteg kihullott aljszőrt kiszed, így nem lesz tele a ház szőrrel.
2012. jan. 14. 22:22
 40/56 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező! Reagàlhatnàl valamit...
2012. jan. 14. 22:29
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!