Hogyan vegyem rá a páromat a kutyára? NAGYON FONTOS!
Arra gondoltam, hogy ha most a hapsit választja, aztán az majd egy idő múlva kirakja őt is, milyen rossz érzés lesz, hogy még a kutyáját is elhagyta.
2012. jan. 14. 22:34
# 26/41 ma 21:45
1. szöveget értelmezni nem tudsz
2. írni nem tudsz
3. egy állatnak (akár kutya, akár macska) igenis nagy traumát okoz, ha elszakad a gazdájától, egyáltalán nem igaz, hogy csak a kaja kell nekik, de látom sz@rt se tudsz az állatokról
4. a macskás nő/ férfi hozzászólásodra nem is reagálnék, nevetséges és rettentő buta vagy
2012. jan. 15. 00:01
Én is a kutyát választanán mert így a leírtak alapján ha esetleg a pároddal maradsz akkor nem lesz különösebb bele szólásod az életetekben és te leszel a szolgája. Egyszer hazudott akkor miért ne hazudna többször is? meg ha szeretne nem mondana ilyet hogy ő vagy a kutya mert ha igazán szeretne akkor kutyástól is szeretne
2012. jan. 15. 02:00
2. válaszoló.Te meg a hozzáállásod undorító. Az én kutyám is lakásban van és nincs büdös. A szőrről meg csak annyit, hogy szerinted mire találták ki a porszívót? Különben pedig az én hosszú hajam is hullik akkor én is lakjak udvaron?
A kérdezőnek azt tanácsolom, hogy az olyan embert aki nem tartja meg a szavát hagyni kell had menjen. Nekem a kiskutyám az első nélküle nem mennék sehova.
2012. jan. 15. 07:09
A párod viselkedésén nagyon felháborodtam!!!!!!!!!!!!
Mi az hogy nem jöhet a kutya a házba???
ÉN A HELYEDBEN ELHAGYNÁM ŐT!!!!!!!!!!!
KERESS olyan párt akihez mehet kutya vagy van kutyája és mehet hozzá.
2012. jan. 15. 07:36
Én nem azért mondom, hogy pakolj, mert megígért valamit és nem tartotta be, hanem itt kicsit többről van szó.
"...de megmondta hogy ha nem értettem meg h oda nem mehet kutya akkor pakolhatok..."
Itt a lényeg. Tehát azon gondolkozz el, hogy mennyire is van neki fontos? Ez nem a kutyáról szól.
2012. jan. 15. 08:20
47/56 A kérdező kommentje:
Nem hozott a párom áldozatot, mivel nem engedte be a kutyát. Tegnap próbáltam rávenni de felesleges volt, megígérte inkább h anyámat ráveszi h ne kelljen mennie a kutyának. De én már eldöntöttem hogy a kutyát nem adom oda senkinek. Ez a kutya számomra nagyon fontos. A párom is az de ilyen viselkedéssel nem tudom már mit gondoljak. Nagyon szeretem a kutyákat de nem vagyok az akinek mindig kutyája volt, nekem csak Ő volt és tőle nem akarok semmiféleképpen megválni. Nem fogom oda adni senkinek mert abba belebetegedek. Eléggé meglepődtem én is azon hogy azt mondta a párom hogy ha nem fogom fel h ez van akkor pakolhatok. A kutyánk abszolút nem büdös, nem koszos, nincs egy deka szaga sem, csak annyi hogy hullik a szőre. De elhordom kutya kozmetikushoz meg kefélem mindig ha csak ezen múlik. Csak ne kelljen elvinni sehova.
Ezt nem lehet megbeszélni, ugyanis a párod nem biztosított vitaalapot. Ultimátumot adott: az van amit ő mond, vagy mehetsz amerre látsz. Az ilyen ember az élet minden területén így viselkedik. Ha szolgalelkű vagy és ezt élvezed, akkor maradj vele, de ha emberi kapcsolatra vágysz, akkor keress olyat, akivel ki tudsz alakítani közös álláspontot! És ez most a kutyától független, csak épp a kutya által bukott ki a dolog.
2012. jan. 15. 09:03
49/56 A kérdező kommentje:
Adott már máskor is ultimátumot mint pl a cigi, hogy szokjak le mert ő nagyon beteg volt kiskorába, asztmás volt, ez érthető persze, meg a pénz miatt is, az is érthető. De a kutyámat én nem fogom odaadni senkinek. Ezt már eldöntöttem. Vagy megengedi h ide jöjjön vagy anyámat ráveszi h ott maradjon ez a két választás van. Tegnap ezt én kikötöttem hogy nem adom a kutyát. Kérdezte is h akkor mit csinálok vele. Mondtam hogy még nem tudom de a kutyát nem adom oda senkinek. Tegnap még arra hivatkozott hogy mi lesz akkor ha gyerek lesz, mert 2-3 éven belül gyereket szeretnénk. Azt mondta hogy nem lesz a házban gyerek mellett kutya. Mondtam h oké ez is érthető de a kutyát akkor sem adom oda senkinek. Bele is döglene a kutya abba mert ismerem a kutyámat.
Látod ez a kérdés rekordot döntött az egy este alatt legtöbb választ kapott kérdések között.
Amúgy, te már nem érzed a kutyád szagát mert együtt éltél vele, de más aki ehhez nem szokott hozzá, annak eléggé irritáló lehet és most csak finoman fogalmaztam. Amikor én behoztam a kutyámat, rendesen meglepődtem hogy eddig hol volt ez az ocsmány kutyaszaga. Szerintem a kutyának alapból van egy sajátos szaga amit semmi nem tüntethet el, és a samponok meg egyéb szerek csak erősítenek.
A szőrös problémáról meg csak annyit az egyik kérdezőnek hogy porszívózzon akkor egész nap, mert a szőr hullása állandó és évszaktól függően erősödő. És már most mondom neked hogy ami reagáltál a válaszomra az téged minősít, mert már most látszik hogy többet tudok a kutyákról, de ebbe nem akarok bele menni. Este nagyon késő volt és kicsit túlzásba vittem a dolgokat, de a véleményem nem változott csak finomabb megfogalmazást kapott.
2012. jan. 15. 10:37
Kapcsolódó kérdések: